ΚΑΕ Άρης: «Αναγνωρίζουμε την ανησυχία, ζητάμε στήριξη»

ΚΑΕ Άρης: «Αναγνωρίζουμε την ανησυχία, ζητάμε στήριξη»

Τοποθέτηση για την συνολική κατάσταση στην εταιρία από τη διοίκηση Γουλιέλμου.

Η ήττα από τον Πανιώνιο είναι κάτι που δεν αναμενόταν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, θέλοντας να μεταφέρει στους φίλου της ομάδας ότι αντιλαμβάνεται την κατάσταση, θα συνεχίσει την προσπάθεια και ζητά τη στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά:

«Ο Δημήτρης Γουλιέλμος και η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ που αφουγκραζόμαστε τον μέσο Αρειανό (καθώς και εμείς σε αυτή τη μερίδα ανήκουμε) αισθανόμαστε την ανάγκη να σημειώσουμε τα εξής:

Α) Αναγνωρίζουμε το αίσθημα ανησυχίας που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών μας. Από τη μεριά μας, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση της επιτυχίας στο αθλητικό τμήμα.
Β) Όλες οι τρέχουσες υποχρεώσεις και οι ρυθμίσεις για τις παλαιότερες εκπληρώνονται και θα συνεχίσουν να εκπληρώνονται κανονικά και στην ώρα τους, αποκαθιστώντας την αξιοπρέπεια του ΑΡΗ και διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος καλαθοσφαίρισης.
Γ) Γνωρίζαμε πως η προσπάθεια που αναλάβαμε τον προηγούμενο Απρίλιο, δεν θα είναι εύκολη, είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, ανεπιτυχή αποτελέσματα και αστοχίες, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν και τίποτα να σταθεί εμπόδιο στο Όραμα μας για τον ΑΡΗ που όλοι μας θέλουμε να ξαναδούμε.

Ζητούμε την ενεργή σας στήριξη και την παρουσία όλων μας, στο γήπεδο.

Ο ΑΡΗΣ είναι Εδώ.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ