Πασκουάλ: «Αξέχαστο το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ»

Πασκουάλ: «Αξέχαστο το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για τη συμπλήρωση των δυο χρόνων παρουσίας του στον πάγκο των πρασίνων

O Tσάβι Πασκουάλ συμπλήρωσε σήμερα 2 χρόνια παρουσίας στον πάγκο του Παναθηναϊκού και στο περιθώριο της παρουσίασης της χορηγικής συνεργασίας της ΚΑΕ με την εταιρία LG μίλησε για τα δύο αυτά χρόνια.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και μακάρι να γιορτάσω και άλλα ανάλογα γενέθλια στο μέλλον στην Αθήνα. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο οπότε είναι δύσκολο να πούμε τι μπορεί να συμβεί σε έναν χρόνο. Όμως θα ήθελα να γιορτάσω ανάλογες στιγμές στην Αθήνα, όπως τη σημερινή» είπε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Καταλανός τεχνικός.
«Θυμάμαι σαν σήμερα πήρα το αεροπλάνο από την Βαρκελώνη για να έρθω στην Αθήνα έχοντας πολλά συναισθήματα μέσα μου. Σίγουρα δεν ήταν εύκολο για μένα να αφήσω την πατρίδα μου για πρώτη φορά στη ζωή μου και να ξεκινήσω μια νέα ζωή. Όμως τώρα που μιλάμε δεν θα άλλαζα τίποτα για αυτά τα δύο χρόνια!» συνέχισε ο Πασκουάλ, ο οποίος στάθηκε και στην πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε σε αυτό το διάστημα:
«Δύσκολη είναι πάντα η μέρα μετά από μια ήττα. Για μένα ίσως να ήταν όταν χάσαμε από την ΑΕΚ για το κύπελλο. Ολοι περίμεναν να νικήσουμε και από τη στιγμή που δεν πήγαμε στον τελικό για μένα ήταν κάτι το πολύ δύσκολο. Σε γενικές γραμμές ωστόσο έχω περισσότερες καλές στιγμές να σκεφτώ απ’ ότι άσχημες αυτά τα δύο χρόνια».
Όσο για την καλύτερη στιγμή του; «Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Όταν πήραμε το πρώτο πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ και ειδικά όταν επιστρέψαμε στο ΟΑΚΑ. Ούτε που μπορούσα να καταλάβω πόσα μηχανάκια μας συνόδευαν και πόσος κόσμος μας περίμενε. Ήταν απίστευτο αυτό που συνέβη. Περίπου 30.000 κόσμος να είναι στο ΟΑΚΑ για να πανηγυρίσει μαζί μας. Σίγουρα θα μου μείνει αξέχαστο. Όλες οι σκέψεις που έκανα πριν έρθω εδώ, εξαλείφθηκαν μπροστά σε αυτό που ζήσαμε. Πραγματικά απίστευτο.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ