Θεραπεία και ατομικό ο Λοτζέσκι

Θεραπεία και ατομικό ο Λοτζέσκι

Ο σμολ φόργουορντ του Παναθηναϊκού συνέχισε το πρόγραμμά του και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στον αγώνα της Παρασκευής με την Ζαλγκίρις.

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Παρασκευής με την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ συνεχίζει ο Παναθηναϊκός, με τον Ματ Λοτζέσκι να αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα ενόψει της αναμέτρησης με τη λιθουανική ομάδα, για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τη θλάση που υπέστη στο παιχνίδι με την Μπάγερν στην αριστερή γάμπα και παραμένει στα… πιτς. Την Τετάρτη ο έμπειρος άσος έκανε θεραπεία και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο σμολ φόργουορντ του Τριφυλλιού παλεύει για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην αγωνιστική δράση, αλλά πολύ δύσκολα θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στο μεθαυριανό ματς με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Παράλληλα, το απόγευμα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τους Λιθουανούς.

«Σας υπενθυμίζουμε πως η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, καθώς και των μεμονωμένων εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Euroleague γίνεται από τα κάτωθι σημεία:

Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Αναφορικά με τις κάρτες διαρκείας και τα μεμονωμένα εισιτήρια ΑΜΕΑ παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2144022541 Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00.

Την Παρασκευή 26/10 θα λειτουργούν από τις 18.00 μέχρι τις 21.00 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ