Μάλκολμ Γκρίφιν: «Να παρουσιαστούμε σοβαροί απέναντι στον Προμηθέα»

Μάλκολμ Γκρίφιν: «Να παρουσιαστούμε σοβαροί απέναντι στον Προμηθέα»

Την δικιά του άποψη για το ματς κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας εξέφρασε μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ ο Μάλκολμ Γκριφιν.

Την πεποίθηση ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και απόλυτα συγκεντρωμένη για να μπορέσει να επικρατήσει του Προμηθέα Πάτρας, εξέφρασε ο Μάλκολμ Γκρίφιν μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ. Παράλληλα, ο παίκτης της Ένωσης αναφέρθηκε και στην νίκη επί της Μπάμπεργκ μεσοβδόμαδα για το Basketball Champions League.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αμερικανός στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Να δείξουμε ότι είμαστε η ΑΕΚ

Kαλησπέρα σας φίλοι μου,

Προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη με αντίπαλο την Μπάμπεργκ για το Basketball Champions League, η οποία συνδυάστηκε με μια καλή εμφάνιση. Από το 1ο λεπτό μπήκαμε στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τη νίκη. Δεν αφήσαμε την Μπάμπεργκ να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι από το ματς, παίξαμε ωραίο μπάσκετ, βγάλαμε ωραίες φάσεις σε άμυνα και επίθεση και φτάσαμε στην 4η συνεχόμενη νίκη μας.

Χαίρομαι που είχα και εγώ μερίδιο σε αυτήν την επιτυχία. Θέλω να γίνομαι καλύτερος μέρα με τη μέρα και να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα να πετυχαίνει νίκες.

Αφήνουμε όμως πίσω αυτό το ματς και εστιάζουμε στο αυριανό για το Πρωτάθλημα, με τον Προμηθέα στην Πάτρα, μια ομάδα που αγωνίζεται επίσης στο BCL. Περιμένουμε μια εξαιρετικά δύσκολη αναμέτρηση, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που πέρσι μας κέρδισε και στην Πάτρα αλλά και στο ΟΑΚΑ.

Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και ταυτόχρονα επιθετικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, να μην αφήσουμε τον Προμηθέα να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή από την αρχή ως το τέλος. Να δείξουμε σε όλους ότι είμαστε η ΑΕΚ.

Τα ξαναλέμε…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ