Ήφαιστος Λήμνου- Κολοσσός Ρόδου  82-76

Ήφαιστος Λήμνου- Κολοσσός Ρόδου 82-76

Με κορυφαίο τον Μπράζελτον ο Ήφαιστός Λήμνου επικράτησε του Κολοσσού με 82-76

Την δεύτερη νίκη του στην Basket League πέτυχε ο Ήφαιστος Λήμνου, ο οποίος επικράτησε του Κολοσσού Ρόδου με 82-76 . Ανώτεροι σχεδόν σε όλο το παιχνίδι η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου, οι οποίοι πήραν τα ηνία της αναμέτρησης από την αρχή και δεν έχασαν το προβάδισμα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ο Μπράζελτον με 20 πόντους . Από την πλευρά του Κολοσσού που φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων ξεχώρισαν οι Μπράουνινγκ- Ντιγκς με 15 και 18 πόντους αντίστοιχα.

Το ματς

Η ομάδα που έχει αρχίσει πιο δυναμικά τον αγώνα ήταν ο Ήφαιστος, ο οποίος ξεκίνησε με ένα 5-0 στα πρώτα δυο λεπτά της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν δυναμικά στο μεγαλύτερο κομμάτι της πρώτης περιόδου και έφτασαν να προηγούνται ακόμα και με 10 πόντους με τη λήξη της πρώτης περιόδου (23-13) με τον Μπράζελτον να είναι ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων της ομάδας του Σωτήρη Μανολόπουλου.

Στην δεύτερο δεκάλεπτο ο Κολοσσός μπήκε αποφασισμένος να μειώσει την διαφορά με την οποία υπολειπόταν και με τις προσπάθειες του Μπράουνινγκ κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά με πολύ καλή άμυνα και με όπλο το τρίποντο στους δύο πόντους με 29-27. Ωστόσο, σε αυτό το σημείο δράση ανέλαβε για τους γηπεδούχους ο Σμιθ, ο οποίος με 7 πόντους στα τελευταία πέντε λεπτά έστειλε και πάλι την διαφορά στους δώδεκα, με 44-32. Εν τέλη, η διαφορά του πρώτου ημιχρόνου κατέβηκε στους 10 (44-34) με δυο βολές του Μαυροειδή, πριν οδηγηθούν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ήταν replica του πρώτου. Ο Ήφαιστος συνέχιζε να εξακολουθεί να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα και με το πέρας του χρόνου συνέχιζε να ανεβάζει την διαφορά, η οποία έφτασε στο μέγιστο της σημείο με το καλάθι του Σμιθ (+16, 58-22) στα μέσα του δεκαλέπτου. Από εκεί και πέρα η απόσταση των δυο ομάδων κυμαινόταν σε αυτά τα επίπεδα μέχρι την λήξη της περιόδου, όπου έκλεισε με +14 για τους γηπεδούχους, 66-52.

Στην τελευταία περίοδο ο Ήφαιστος έλεγχε το παιχνίδι και δεν άφησε τον Κολοσσό να επιστρέψει στο παιχνίδι καθώς ο Μπράζελτον και Σμιθ είχαν τις απάντησεις σε όλες τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά στους 6 πόντους αλλά ήταν αργά για να μπορέσουν να αναζητήσουν κάτι από το παιχνίδι. Εν τέλη οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη πολύ πιο εύκολα που δείχνει το 82-76.

Τα δεκάλεπτα: 23-13, 21-21, 22-13, 82-76

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ