Χωρίς απρόοπτα οι 12άδες Προμηθέα και ΑΕΚ

Χωρίς απρόοπτα οι 12άδες Προμηθέα και ΑΕΚ

Γεμάτα θα είναι τα «οπλόστασια» του Λούκα Μπάνκι και του Μάκη Γιατρά για την αναμέτρηση του Προμηθέα απέναντι στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστική της Basket League.

Ο Προμηθέας υποδέχεται την ΑΕΚ στην Πάτρα για την 4η αγωνιστική της Basket League με τους δυο προπονητές να μην έχουν κανένα πρόβλημα τελευταία στιγμής.

Πιο αναλυτικά,ο Λούκα Μπάνκι δεν υπολογίζει τον Βασίλη Καββαδά που έχει μείνει εκτός λόγω ενός προβλήματος στην γάμπα ωστόσο ο Νίκος Ρογκαβόπουλος επέστρεψε στην «κιτρινόμαυρη» 12άδα, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του που τον ταλαιπωρούσε (ελαφρύ διάστρεμμα).

Η 12άδα της ΑΕΚ: Ξανθόπουλος, Σάκοτα, Τσαλμπούρης, Μασιούλης, Μέις, Λαρεντζάκης, Γκρίφιν, Σαντ Ρος, Ρογκαβοπουλος, Ρόμπερσον, Γιαννόπουλος, Χάντερ

Από την άλλη ο Μάκης Γιατράς δεν αντιμετωπίζει ούτε αυτός κάποιο πρόβλημα αντιθέτως μάλιστα, είδε τον Δημήτρη Κατσίβελη να επιστρέφει στις προπονήσεις και να τέθεται και πάλι στην διάθεση του προπονητή του.

Στην 12άδα του Προμηθέα βρίσκονται οι: Χολ, Λίποβι, Γκίκας, Τσαιρέλης, Γερομιχαλός, Κασελάκης, Σαλούστρος, Κατσίβελης, Μέιερ, Μπράουν, Έλις, Παρκς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ