Κύμη – Περιστέρι 56-87

Κύμη – Περιστέρι 56-87

Επίδειξη δύναμης έκανε το Περιστέρι στη Χαλκίδα, επικρατώντας της Κύμης με 87-56 και έκανε το 4/4!

Μετά την ΑΕΚ, τον Προμηθέα, τον Χολαργό, ήρθε η σειρά της Κύμης. Της Κύμης που την προηγούμενη αγωνιστική έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, μα το Σάββατο (27/10) το μεσημέρι λύγισε μπροστά στο Περιστέρι που έχει επιστρέψει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στην Basket League, κάνοντας το 4/4, ξεπερνώντας έτσι την καλύτερη εκκίνησή του που ήταν το 3/3  στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα της περιόδου 2000-2001.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα. Επέβαλλε από την αρχή το ρυθμό της, πήρε κεφάλι στο σκορ και το διατήρησε ως το τέλος. Ολόκληρη η μπασκετική Ελλάδα τρίβει τα μάτια της με τα κατορθώματα των Περιστεριωτών που αποδεικνύουν περίτρανα σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές ότι δεν ήρθαν για τουρισμό. Επέστρεψαν για να μείνουν. Με πιο παραγωγικό το τρίτο δεκάλεπτο (28 πόντοι) και χωρίς να κατεβάσουν ταχύτητα ως το τελευταίο δευτερόλεπτο, οι φιλοξενούμενοι πήραν εμφατική νίκη και συνεχίζουν το ταξίδι της επιστροφής!

Οι Ράιαν Χάροου (20 π. 6 ασίστ) και Μπεν Μπεντίλ (15 π. 6 ριμπ.) και πόδι στο… γκάζι, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς με 13 πόντους και ανάγκασαν την Κύμη να κυνηγήσει στο σκορ. Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε στο 10-20. Στους ίδιους ρυθμούς και η δεύτερη περίοδος με τη διαφορά να ανεβαίνει κι άλλο (+14) με τους γηπεδούχους να μειώνουν στους 8 (προς στιγμήν) αλλά τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ 24-37.

Στο δεύτερο ημίχρονο βρεθήκαμε στο ίδιο έργο θεατές. Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη δεν υστέρησαν πουθενά. Ανέβασαν τη διαφορά μέχρι και στο +26 δύο λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου και η Κύμη φαινόταν να έχει αποδεχθεί τη μοίρα της. Λίγο αργότερα έγινε και το 34-65, ενώ το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε στο +29! Τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει στην τέταρτη και τελευταία περίοδο. Οι Πρίγκιπες της δυτικής όχθης κρατούσαν σταθερά την απόσταση από τον αντίπαλό τους σε δυσθεώρητα επίπεδα και πήραν εμφατικά το ροζ φύλλο αγώνα, με το τελικό 87-56!

Δεκάλεπτα: 10-20, 24-37, 36-65, 56 -87

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ