Γιάνκοβιτς: «Παίξαμε με ψυχή και πάθος»

Γιάνκοβιτς: «Παίξαμε με ψυχή και πάθος»

Με ψυχή και πάθος έπαιξαν οι παίκτες του Χολαργού για να πάρουν την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά από τον αγώνα.

Την πεποίθηση ότι ο Χολαργός αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ με ψυχή και πάθος, εξέφρασε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μιλώντας μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤ.

Νομίζω η τακτική είναι ένα 30% και το υπόλοιπο είναι η ψυχή και το πάθος που είχαμε για τη νίκη. Είχαμε μία εβδομάδα γεμάτη να προετοιμαστούμε, ξέραμε τι είναι ο ΠΑΟΚ και τον σεβαστήκαμε. Ο προπονητής μας καθοδήγησε εξαιρετικά στο τι πρέπει να κάνουμε και νομίζω ότι το κάναμε σε μεγάλο ποσοστό σήμερα», ήταν τα αρχικά του λόγια.

Στην συνέχεια ερωτώμενος αν αυτή η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι κάποιο είδους μήνυμα υποστήριξε: ««Είναι μία καινούργια ομάδα, όλα είναι καινούργια. Φυσικά, χρειάζεται χρόνος για να δεθεί και να υπάρξει χημεία. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν δώσει χρόνο και χρήμα για να φτάσει εδώ η ομάδα και πρέπει να το σεβαστούμε και να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται».

Τέλος αναφέρθηκε αν θα έρθουν ανάλογες νίκες τόνισε: «Δεν θα ήθελα να πω μεγάλα λόγια. Έχουμε καιρό να προετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε παίκτες πολύ καλούς, έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε και να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται και όσο πιο δυνατά γίνεται. Νομίζω ότι γίνεται καλή δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ