Λυκογιάννης : «Βάλαμε το εγώ κάτω από την ομάδα»

Λυκογιάννης : «Βάλαμε το εγώ κάτω από την ομάδα»

Ο προπονητής του Χολαργού μίλησε για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την ήττα από το Περιστέρι.

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την κριτική που δέχθηκε η ομάδα του μετά την ήττα από το περιστέρι και πόσο την βοήθησε να αντιδράσει κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη τους. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική νίκη λόγω της ποιότητας και του μεγέθους του αντιπάλου. Προσπαθούμε να χτίσουμε πράγματα εδώ στον Χολαργό μέσα από τέτοιες νίκες. Όσο για το παιχνίδι παίξαμε σκληρά πάνω στην μπάλα.

Ο ΠΑΟΚ έχει αρκετούς παίκτες να δημιουργήσουν και να εκτελέσουν. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο Αγκμπελέσε που ήταν φόβητρο κοντά στο καλάθι και έκανε τα λεγόμενα μικρά πράγματα που δεν φαίνονται στην στατιστική πολύ καλά. Είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα για μας, αρκεί να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας.

Μας βοήθησε η κριτική μετά τον αγώνα με το Περιστέρι. Γιατί γράφτηκε πως ο Χολαργός έχει παίκτες, προπονητή και μεγάλο εγώ. Το συζητήσαμε με τα παιδιά, είδαμε το δεύτερο ημίχρονο και μπορώ να πω ότι σήμερα ήμασταν πολύ καλοί, καθώς τα παιδιά έβαλαν το εγώ κάτω από την ομάδα.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα όταν βάζεις την ομάδα πάνω απ’ όλα, αυτό που αποδώσαμε σήμερα κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για τους στόχους του Χολαργού: «Από την πρώτη στιγμή έχω πει ένα πράγμα. Να κερδίσουμε τον σεβασμό των αντιπάλων μας. Όπως βλέπετε στο φετινό πρωτάθλημα από την 5η η 6η θέση και κάτω όλοι θα παλέψουν για να μείνουν στην κατηγορία!

Γι’ αυτό λέω ότι θέλω να φτάσουμε σ’ ένα επίπεδο, όπου θα κερδίσουμε τον σεβασμό των αντιπάλων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ