Αθηναίου : «Να αντιληφθούμε που βρισκόμαστε»

Αθηναίου : «Να αντιληφθούμε που βρισκόμαστε»

Ο διεθνής γκαρντ στάθηκε στην εικόνα που βγάζει η ομάδα του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια.

Ο Γιάννης Αθηναίου δήλωσε μετά το ματς στο Χολαργό: «Η αλήθεια είναι ότι δεν παρουσιαστήκαμε έτοιμοι. Ξέραμε ότι ο Χολαργός είναι μια ομάδα που θα εμφανιστεί με ενέργεια, καθώς προετοιμάζει μια εβδομάδα το παιχνίδι απέναντι μας. Οι προπονητές μας, μας είχαν πει ότι έβγαζε τεράστια ενέργεια, την οποία εμείς δεν καταφέραμε να την ματσάρουμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Θεωρώ ότι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί στις αποφάσεις μας και σε αυτά που είχαμε πει, με αποτέλεσμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ και να κυνηγάμε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Η κατάσταση είχε στραβώσει από την αρχή. Στο τέλος προσπαθήσαμε, βγάζοντας όλοι ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε το παιχνίδι. Το θέμα είναι ότι δεν εμφανιστήκαμε αντάξιοι της δυσκολίας του παιχνιδιού και νομίζω ότι αυτό μας στοίχισε από την αρχή».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας. Αρχικά με τη Ναντέρ για το Τσάμπιονς Λιγκ και έπειτα, με την ΑΕΚ στον νοκ-άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου.

«Δεν είναι δύο ματς, είναι πέντε ματς, τα οποία αν θέλουμε να πούμε ότι βρισκόμαστε εντός στόχων και ότι είμαστε σε καλή τροχιά, πρέπει να τα κερδίσουμε όλα, αρχής γενομένης από τα δύο δύσκολα που έχουμε την εβδομάδα που έρχεται.

Εμείς αυτό που θέλουμε είναι από αύριο να ανασυγκροτηθούμε και να προσπαθήσουμε να συνειδητοποιήσουμε όλα τα παιδιά που αγωνιζόμαστε και πόσο σημαντικό είναι να μπορούμε να κερδίζουμε ακόμα και τώρα στην αρχή της χρονιάς.

Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έχουμε έμπειρα και ταλαντούχα παιδιά, έχουμε καλό προπονητικό επιτελείο και νομίζω ότι θα αντιδράσουμε άμεσα» υπογράμμισε ο Αθηναίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ