Εξαιρετικά αμφίβολος ο Κάιζερ ενόψει Ολυμπιακού

Εξαιρετικά αμφίβολος ο Κάιζερ ενόψει Ολυμπιακού

Η συμμετοχή Μαϊκάλ Κάιζερ στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, καθώς ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική.

Αμφίβολος για το ματς με τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική της Basket League είναι ο Μαϊκάλ Κάζιερ όπως ενημέρωσε ΚΑΕ Άρης, με τον Αμερικανό να ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική και ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας με αποτέλεσμα να μην παίρνει μέρος στην σημερινή προπόνηση.

Έτσι, η συμμετοχή θα αποφασιστεί λίγο πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης, αναλόγως αν θα νιώσει ενοχλήσεις στην διάρκεια της προθέρμανσης.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ:

«Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε σήμερα (28/10) το απόγευμα την προετοιμασία του, ενόψει του αυριανού (29/10, 17:00, ΕΡΤ2) εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, για την 4η αγωνιστική της Betshop Basket League. Ο Michale Kyser που υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική στη χθεσινή (28/10) προπόνηση, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και υποβλήθηκε σε θεραπεία. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την ομάδα του Πειραιά θα αποφασιστεί πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση του αυριανού αντιπάλου των «κίτρινων» με τη χρήση video».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ