«Μέσα» ο Λοτζέσκι, ενοχλήσεις ο Λάνγκφορντ

«Μέσα» ο Λοτζέσκι, ενοχλήσεις ο Λάνγκφορντ

Ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο επέστρεψε στις προπονήσεις, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με το Ρέθυμνο, ωστόσο, ο Κιθ Λάνγκφορντ ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και έμεινε προληπτικά εκτός.

Με τον Ματ Λοτζέσκι, αλλά χωρίς τον Κιθ Λάνγκφορντ πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού, ενόψει του αυριανού (29/10, 17:30) παιχνιδιού με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς. Ο Τσάβι Πασκουάλ πήρε τη διαβεβαίωση από το ιατρικό τιμ του Τριφυλλιού ότι ο Λοτζέσκι είναι καλά και μπορεί να αγωνιστεί κι έτσι αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στη δωδεκάδα του αυριανού αγώνα.

Αντίθετα, ο Κιθ Λάνγκφορντ ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και έμεινε προληπτικά εκτός. Όπως όλα δείχνουν ο Τσάβι Πασκουάλ στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο θα ξεκουράσει τον Λάνγκφορντ, προκειμένου να τον έχει έτοιμο για το παιχνίδι που ακολουθεί την ερχόμενη Παρασκευή (2/11) για την Ευρωλίγκα με την Μπουντούτσνοστ στην Ποντγκόριτσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ