Με Τζόουνς η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Με Τζόουνς η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ο Αμερικανός ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και προπονήθηκε μετά από αρκετό καιρό κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα – Ξεκίνησε η προετοιμασία για τη Ναντέρ.

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Τρίτης (30/10, 19:30) με τη Ναντέρ, για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ.

Η προπόνηση της Κυριακής μάλιστα επεφύλασσε ευχάριστα νέα για τον Ηλία Παπαθεοδώρου, καθώς ο τεχνικός του Δικεφάλου είδε τον Τζαμάλ Τζόουνς να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, ενώ αντίθετα ο Απόλλων Τσόχλας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα, το σημερινό μενού της «ασπρόμαυρης» προπόνησης περιελάμβανε βίντεο ανάλυση και προπόνηση τακτικής.

Η επόμενη προπόνηση του Δικεφάλου είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας και θα πραγματοποιηθεί στις 17:00. Λίγο αργότερα, στις 17:55 αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της Ναντέρ και στις 19:00 θα προπονηθεί στο PAOK Sports Arena, ενόψει του μεθαυριανού αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ