
Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση, το Περιστέρι Betsson έκανε μεγάλη ανατροπή και επικράτησε με 91-89 του Ηρακλή.
Το ροζ φύλλο αγώνα κατάφερε να εξασφαλίσει το Περιστέρι Betsson που επικράτησε με 91-89 του Ηρακλή στην παράταση (79-79 κ.δ.) στο «Ανδρέας Παπανδρέου», για τη 2η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan GBL. Στο 2-0 οι γηπεδούχοι, στο 0-2 οι Θεσσαλονικείς.
Η αναμέτρηση είχε τρομερή εξέλιξη, με την ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου να μένει πίσω στο σκορ ακόμα και με 17 πόντους, όμως όχι απλά κατάφερε να επιστρέψει και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, αλλά και εν τέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο εκπληκτικός Τάι Νίκολς που σταμάτησε στους 33 πόντους, με τον Τζέιλεν Φιντς να έχει 17 πόντους, ενώ ο Τάιταν Άντερσον μέτρησε 14 πόντους και 10 ριμπάουντ. Από την άλλη πλευρά, ο Τζέιλεν Λεκουέ είχε 19 πόντους και ο Κλίβελαντ Μέλβιν 18 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 19-21, 35-52, 59-70, 79-79 ( 91-89 στην παράταση)
Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*



















