Μυκονιάτης: «Είμαστε ευχαριστημένοι, ήταν μια δυνατή προπόνηση»

Μυκονιάτης: «Είμαστε ευχαριστημένοι, ήταν μια δυνατή προπόνηση»

Ο προπονητής του Ρεθύμνου έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Το Ρέθυμνο μπορεί να ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό, αλλά ο τεχνικός των Κρητικών, Σταύρος Μυκονιάτης, έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της αναμέτρησης, το ματς με τους Πράσινους ήταν μια δυνατή προπόνηση για τους παίκτες του, ενώ παράλληλα τόνισε ότι στόχος του είναι να ενσωματώσει το συντομότερο δυνατό στην ομάδα του νέους παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού:

«Για εμάς το σημερινό ματς ήταν μία δυνατή προπόνηση. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι από την ενέργεια που ματσάραμε και όσα κάναμε στα δυνατά σημεία του Παναθηναϊκού. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και να βάλουμε τα παιδιά που έρχονται στο παιχνίδι ενόψει της δύσκολης συνέχειας».

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε:

«Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Τεράστια διαφορά δυναμικότητας. Το αντιμετωπίσαμε ως προπόνηση για να μπούμε σε μεγαλύτερες ταχύτητες και να είμαστε ανταγωνιστικοί για να παλέψουμε και ήμασταν ανταγωνιστικοί.

Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση να μπουν στη διαδικασία. Τα επόμενα παιχνίδια είναι σημαντικά και πολύ μεγάλος στόχος, θέλουμε να είμαστε βελτιωμένοι και να πάρουμε τα αποτελέσματα. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό, καθώς θέλουμε οι ομάδες μας να πηγαίνουν καλά στην Ευρώπη».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος κι αν είναι ευκαιρία για να δουλέψει η ομάδα του: «Σημαντική η διακοπή για να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε πράγματα και να εμφανιστούμε καλύτεροι στη συνέχεια που είναι σημαντική για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ