Η εξήγηση του Αγγέλου για το επεισόδιο με Βεργίνη και η «σιωπηρή» τιμωρία

Η εξήγηση του Αγγέλου για το επεισόδιο με Βεργίνη και η «σιωπηρή» τιμωρία

Η θέση του τεχνικού του Άρη για το περιστατικό με τον 32χρονη γκαρντ το οποίον τον κράτησε στον πάγκο σε όλο σχεδόν το ματς.

Ο Δημήτρης Βεργίνης αγωνίστηκε για μόλις 19’’δευτερόλεπτα στο ματς με τον Ολυμπιακό και ο λόγος ήταν ένα έντονο επεισόδιο που είχε με τον προπονητή του κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ. Ο Βαγγέλης Αγγέλου ρωτήθηκε για το περιστατικό και είπε ότι ανάμεσα τους υπήρξε μια διαφωνία.

Πάντως ο κόουτς των κίτρινων τόνισε ότι το περιστατικό θεωρείται λήξαν.

Αρχικά ο Αγγέλου είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Ήταν ένα παιχνίδι που είχε δύο όψεις. Την όψη τη δικιά μας τη ψυχολογική, γιατί χάσαμε από τον Πανιώνιο, γιατί δείξαμε τέτοια εμφάνιση στην Ουκρανία. Αυτό συμβαίνει σε ομάδες με τρία παιχνίδια σε οκτώ μέρες. Εμείς προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα. Δίνουμε μάχη με τον εαυτό μας κάθε φορά, ακόμα και όταν είμαστε 20 πόντους πίσω ή μπροστά. Τώρα δουλεύουμε την απόφαση. Με τον Πανιώνιο είχαμε 6 κακές αποφάσεις στην επίθεση και τρεις στην άμυνα. Σήμερα είχαμε 4 κακές αποφάσεις στην άμυνα και 4 στην επίθεση. Όλα αυτά τα πράγματα προσπαθούμε να τα βάλουμε στην ομάδα. Ίσως κάνουμε κάτι λάθος και αυτό ψάχνουμε να βρούμε. Δυστυχώς ή εύτυχώς, εμείς αύριο πρέπει να φύγουμε στην Βουλγαρία για ένα σημαντικό παιχνίδι».

Για το αν αδικεί η ομάδα τον εαυτό της: «Αυτή η προσέγγιση είναι λογική. Στο μπάσκετ πρέπει να έχεις κοντή μνήμη και στο καλό και στο κακό. Χάνω την ενέργεια στον εαυτό μου αν κοιτάω μακριά. Χτυπάμε τον βράχο 1000 φορές για να τον σπάσουμε. Ξέρετε πολύ καλά το «ξύλο» που έφαγε ο Γουλιέλμος στον ΕΣΑΚΕ. Ξέρετε τι έγινε με το «Nick Galis Hall»».

Ξέρετε πόσο δύσκολα χτίστηκε η ομάδα. Αν σκεφτόμαστε το κάθε λάθος, δε θα έχουμε ενέργεια. Πιστεύω στην ομάδα και στους ανθρώπους. Εγώ προσωπικά έχω εξήγηση για το 28-42 και το είπα στους  παίκτες, στα αποδυτήρια. Δυστυχώς, το μπάσκετ έχει ατομικούς στόχους. Συγκρούονται αυτοί και πρέπει να τους βάλεις σε μια συνέχεια. Αυτό έλεγα στον Μποχωρίδη και τον Τζόουνς. Έκανε εκρηκτικό παιχνίδι και έκανε τρεις κακές επιλογές στο τέλος. Δεν τις καταλαβαίνω. Οι αποφάσεις στο τέλος κοστίζουν».

Για το περιστατικό με τον Βεργίνη: «Διαφώνησα με τον Βεργίνη. Το έχουμε κάνει «θέμα» με τον Βεργίνη. Είναι ένα παιδί φιλόδοξο. Είχαμε μια ένταση για ένα άουτ. Είπε μια κουβέντα, του είπα και εγώ μια κουβέντα. Και εμένα με έχει βγάλει προπονητής για τον ίδιο λόγο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Είναι δική μου επιλογή πότε θα παίξει και πότε όχι Δεν σημαίνει ότι έχω πάντα δίκιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ