Άρης: Αποκατάσταση και στη συνέχεια Κατάγια

Άρης: Αποκατάσταση και στη συνέχεια Κατάγια

Στην επόμενη αντίπαλό τους στο FIBA Europe Cup θα επικεντρωθούν οι Θεσσαλονικείς, που δεν έχουν αγωνιστική δράση το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Η αποστολή του Άρη επέστρεψε στη βάση της από τη Σόφια αργά μετά τα μεσάνυχτα και η ομάδα θα συγκεντρωθεί και πάλι σήμερα (01/11) το μεσημέρι στο Nick Galis Hall. Οι παίκτες θα ακολουθήσουν το απαραίτητο πρόγραμμα αποκατάστασης και αποφόρτισης μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια με Ολυμπιακό την περασμένη Δευτέρα και τη Λουκόιλ χτες και έπειτα θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν.

Οι κίτρινοι από εδώ και πέρα θα στραφούν στην προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με την Κατάγια (07/11, 7 μ.μ.) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του FIBA Europe Cup. Θα έχουν, μάλιστα, αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους μιας και το σαββατοκύριακό τους είναι κενό από αγωνιστική δράση, καθώς είναι προγραμματισμένοι αγώνες μόνο για το Κύπελλο Ελλάδας. Η επόμενη υποχρέωση εντός συνόρων για τους Θεσσαλονικείς είναι σε μιάμιση περίπου εβδομάδα, όταν θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον Κολοσσό (10/11, 5 μ.μ.) στο Βενετόκλειο για την 5η αγωνιστική της Betshop Basket League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ