Χουγκάζ: «Δεν μετανιώνω που ανέλαβα τον Πανιώνιο και τώρα το ίδιο θα έκανα»

Χουγκάζ: «Δεν μετανιώνω που ανέλαβα τον Πανιώνιο και τώρα το ίδιο θα έκανα»

Ο Κρις Χουγκάζ μίλησε για την επιλογή του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου τονίζοντας πως και παλι το ίδιο θα έκανε ενώ δήλωσε πως ήταν αδύνατο να μείνει μετά την αλλαγή στην ιδιοκτησία.

Ο Κρις Χουγκάζ αποχώρησε από την Πανιώνιο με την έλευση του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου όμως εκείνος δεν μετανιώνει για την απόφασή του να επιστρέψει στους «κυανέρυθρους» και εξέφρασε την πεποίθησή του πως παρά το χαμηλό μπάτζετ η ομάδα μπορούσε να σωθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μετανιώνω για την απόφασή μου να αναλάβω ξανά τον Πανιώνιο. Και τώρα την ίδια απόφαση θα έπαιρνα. Το έκανα για τη δυναμική του, την ιστορία, τον κόσμο και τις ακαδημίες του. Για το όραμα και την ελπίδα. Για όλα όσα πρεσβεύει στα δικά μου μάτια αυτή η ομάδα. Είμαι καλά με τον εαυτό μου. Έκανα όσα ήθελα. Είμαι Πανιώνιος και δεν δίστασα να αναλάβω παρότι ήταν ήδη αργά στη σεζόν. Έβλεπα κάποια πράγματα που θα μπορούσαν να εξελιχθούν παρά το χαμηλό μπάτζετ».

Όσον αφορά το πλάνο της ομάδας, ανέφερε: «Πίστευα ότι θα τα καταφέρναμε. Με βάση τα νέα παιδιά, έξι ξένους και ενδεχομένως κάποιες αλλαγές μέσα στη σεζόν. Ήδη η ομάδα μετά από 4-5 επίσημα και φιλικά παιχνίδια έδειχνε βελτίωση. Όταν ανέλαβα φυσικά και δεν είχα ιδέα τι επρόκειτο να συμβεί. Δεν θα μπορούσα να μείνω στην ομάδα μετά την αλλαγή στην ιδιοκτησία. Είναι η πρώτη φορά που κάθε λέξη της ανακοίνωσης της ΚΑΕ για διακοπή της συνεργασίας με κοινή συναίνεση λέει την πλήρη αλήθεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ