Παναθηναϊκός : Ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τη Viber

Παναθηναϊκός : Ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τη Viber

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της ενημέρωσε για την έναρξη της συνεργασίας της με την Viber, με σκοπό οι φίλοι της ομάδας να μαθαίνουν νέα της ομάδας

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την Viber, στην οποία οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να ενημερώνονται για τα νέα της, αλλά και να λαμβάνουν μέρος σε δραστηριότητες της ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods παρουσιάζει την αγαπημένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Viber ως επίσημο κανάλι επικοινωνίας

Σε μία ακόμη πρωτοποριακή κίνηση προχωρά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, που ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία Viber και τη δημιουργία ενός νέου καταπράσινου καναλιού επικοινωνίας!

Με αυτόν τον τρόπο γίνεται μία από τις  πρώτες ομάδες μπάσκετ στην Ευρώπη που αποκτά λογαριασμό στο Viber και τo δικό της εντυπωσιακό sticker pack, δίνοντας τη δυνατότητα στους εγγεγραμμένους φίλους της να έρθουν ακόμη πιο κοντά  της, καθιστώντας την ομάδα μέρος της καθημερινής τους επικοινωνίας

Συγκεκριμένα, όσοι εγγραφούν στο κανάλι επικοινωνίας «PANATHINAIKOS BC SUPERFOODS» θα έχουν συνεχή ενημέρωση για τα νέα της ομάδας μας, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ψηφοφορίες, να παίζουν ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, να προμηθεύονται εύκολα τα αγαπημένα τους προϊόντα από το PAOSHOP, να αποκτήσουν τα ειδικά σχεδιασμένα «πράσινα» stickers, καθώς και άλλες πολλές δυνατότητες που θα τις αποκαλύψουμε εν καιρώ.

Ο Γενικός Δ/ντης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Θέμης Καρβουντζής,  δήλωσε με την ευκαιρία αυτής της νέας συνεργασίας:

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη συνεργασία μας με τη Viber καθώς πρόκειται για ακόμη μια πρωτοποριακή ενέργεια  της ομάδας μας. Έχοντας κατακτήσει δεκάδες τρόπαια σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο, είμαστε μία από τις πρώτες ομάδες μπάσκετ διεθνώς που προχωρά σε μια τέτοια κίνηση. Η ενέργεια αυτή γίνεται στο πλαίσιο της διαρκούς επιθυμίας μας να προφέρουμε στους φιλάθλους μας νέες δυνατότητες επικοινωνίας και διάδρασης με την ομάδα.

Με αυτόν τον τρόπο εμπλουτίζουμε συνεχώς τη σχέση που έχουμε μαζί τους και προσεγγίζουμε όλο και περισσότερο το νεανικό μας κοινό.

Με τη Viber συνεργαζόμαστε για να αναπτύξουμε:

Το Public Account, το οποίο θα προσφέρει στους φιλάθλους μας συνεχή ενημέρωση για τα νέα της ομάδας μας.

Το BOT PAO, μέσω του οποίου θα αναπτύξουμε περαιτέρω τη διαδραστική σχέση μας με τους φιλάθλους μας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να λαμβάνουν μέρος σε ψηφοφορίες, ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια,  να προμηθεύονται εύκολα τα αγαπημένα τους προϊόντα της ομάδας από το PAOSHOP  και άλλες πολλές δυνατότητες που θα τις αποκαλύψουμε εν καιρώ.

Το ειδικά σχεδιασμένο animated sticker pack της ομάδας που περιλαμβάνει ευρηματικά κινούμενα αυτοκόλλητα  – την αγαπημένη πλέον συνήθεια επικοινωνίας, ιδιαίτερα των νέων.

Και αυτά είναι μόνο η αρχή. Είναι δεδομένο πως μέσα από αυτή τη συνεργασία μας με τη Viber θα γίνουν και άλλες κινήσεις που θα φέρουν ακόμη πιο κοντά τους φιλάθλους στην ομάδα. Τα ακόμη καλύτερα έρχονται…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ