Στην προπόνηση του Πανιωνίου ο Παπαντωνίου

Στην προπόνηση του Πανιωνίου ο Παπαντωνίου

Ο 28χρονος γκαρντ συμφώνησε σε όλα με τον Πανιώνιο και το απόγευμα της Τετάρτης έκανε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Φραγκιά – Απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί από τους Κυανέρυθρους.

Από την Θεσσαλονίκη στη Νέα Σμύρνη. Ο Νώντας Παπαντωνίου μετά το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ επέστρεψε στην Αθήνα και αυτή την ώρα πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Πανιωνίου. Ο 28χρονος γκαρντ συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Βασίλη Φραγκιά και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ιστορικό.

Ο Παπαντωνίου είχε υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες, με τον έμπειρο γκαρντ να επιστρέφει στην πρωτεύουσα και να απομένουν πλέον τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα από τον Πανιώνιο. Ο πρώην άσος του Δικεφάλου θα ενισχύσει την περιφέρεια των Κυανέρυθρων, οι οποίοι μετά τον Τζόι Ντόρσεϊ πρόσθεσαν έναν ακόμα ποιοτικό παίκτη στο ρόστερ τους.

Ο Αμερικανός την Τρίτη ήρθε στη χώρα μας και σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Βασίλη Φραγκιά και πλέον μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ