Χρηστίδης: «Να αντιδράσουμε και να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο»

Τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος του Άρη κόντρα στον Κολοσσό (10/11, 3.45 μ.μ.) σχολίασε ο νεαρός σέντερ μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ.

Χρηστίδης: «Να αντιδράσουμε και να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο» | to10.gr

Τη σημασία που έχει για τον Άρη η νίκη απέναντι στον Κολοσσό αύριο (10/11, 3.45 μ.μ.) για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους ανέλυσε ο Βασίλης Χρηστίδης μέσω του προσωπικού του blog, που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο 20χρονος σέντερ:

«Καλησπέρα φίλοι μου. Επιστρέφοντας από τη Φινλανδία στην Ελλάδα, στο μυαλό μας υπήρχε το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη μετέπειτα πορεία μας στο πρωτάθλημα. Χρειαζόμαστε τη νίκη για πολλούς λόγους. Καταρχήν, γιατί θα ανεβάσει τη ψυχολογία μας και την αυτοπεποίθηση μας, μετά από μια δύσκολη περίοδο κι έπειτα είναι απαραίτητη και για βαθμολογικούς λόγους.

Ο αντίπαλος μας, είναι μια ομάδα που διαθέτει αξιόλογο ρόστερ. Σημείο αναφοράς αποτελούν ο Μαυροειδής αλλά και οι Αμερικανοί του παίκτες, οι οποίοι προσφέρουν τους περισσότερους πόντους στην επίθεση, στους πρώτους τέσσερις αγώνες στη Basket League. Απέναντι σε μας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά και ο νέος τους παίκτης, ο Πίνκστον για τον οποίο μας έχει μιλήσει το τεχνικό τιμ.

Ο Κολοσσός είναι πάντα πιο δυνατός, όταν αγωνίζεται στην έδρα του και θα πρέπει να μπούμε από την αρχή συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να εφαρμόσουμε αυτά που θα μας πουν οι προπονητές μας. Επίσης, χρειάζεται να έχουμε σωστή αμυντική λειτουργία, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της αναμέτρησης. Εμείς θέλουμε να αντιδράσουμε και να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο, συνδυάζοντας μια καλή εμφάνιση με ένα πετυχημένο αποτέλεσμα»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο