Παπαθεοδώρου: «Περιμένουμε σκληρή και πιεστική άμυνα από την Κύμη»

Παπαθεοδώρου: «Περιμένουμε σκληρή και πιεστική άμυνα από την Κύμη»

Η αναμέτρηση κόντρα στην Κύμη θα είναι δύσκολη για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα της Χαλκίδας θα παίξει σκληρή και πιεστική άμυνα.

Την πεποίθηση ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει μια πολύ σκληρή και πιεστική άμυνα στον αγώνα κόντρα στην Κύμη, εξέφρασε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δικέφαλου.

Πιο αναλυτικά, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Επιστρέφοντας στο Ελληνικό πρωτάθλημα αντιμετωπίσουμε μία καλά δομημένη και οργανωμένη ομάδα, που έχει στόχο και κατεύθυνση στο παιχνίδι της. Περιμένουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ σκληρή και πιεστική άμυνα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι λοιπόν, πνευματικά και σωματικά για ένα δύσκολο παιχνίδι στο γήπεδό μας».

Από εκεί και πέρα, η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε αρχικά βίντεο με ανάλυση της Κύμης και έπειτα ακολούθησε προπόνηση τακτικής, με τον Απόλλωνα Τσόχλα να είναι ο μόνος που να απουσιάζει από το πρόγραμμα, με τους υπόλοιπους παίκτες να συμμετέχουν κανονικά στη δεύτερη εβδομάδα από την αρχή της σεζόν, που άπαντες οι παίκτες, είναι στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ