Αγγέλου: «Τέτοια επιτυχία είχαμε πρώτη φορά»

Αγγέλου: «Τέτοια επιτυχία είχαμε πρώτη φορά»

«Είναι ένα αποτέλεσμα από μία δύσκολη συνέχεια που έρχεται και μία κατάσταση που στο μυαλό μας την έχουμε κάνει δύσκολη έξω από την ομάδα», είπε στις δηλώσεις του Αγγέλου, εκφράζοντας ουσιαστικά ένα παράπονο για την έντονη κριτική που ασκείται από οπαδούς και Τύπο.

Ο Αρης πήρε βαθιά ανάσα μετά τη σπουδαία νίκη του μέσα στη Ρόδο επί του Κολοσσού, με 72-61. Ο τεχνικός του Αυτοκράτορα Βαγγέλης Αγγέλου εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου ότι για πρώτη φορά η ομάδα του κατάφερε να συνδυάσει σωστές αποφάσεις σε άμυνα κι επίθεση.

«Ήταν ένα νικηφόρο αποτέλεσμα που κρατάμε τις καλές αποφάσεις στο δεύτερο ημίχρονο σε άμυνα και επίθεση. Τέτοια επιτυχία είχαμε πρώτη φορά. Κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών μαζί με την κόπωση, όταν προσπαθούσαμε να παίξουμε άμυνα, δυσκολευόμασταν στην επίθεση και όταν προσπαθούμε να παίξουμε επίθεση, δεν είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα στην άμυνα. Η εμπειρία σε έναν αθλητή είναι σημαντική, για να βρει την ισορροπία μέσα από τη πίεση στο παιχνίδι και να παίρνει τις σωστές αποφάσεις.

Σήμερα η σχέση ασίστ με λάθη, η σχέση αμυντικών και επιθετικών ριμπάουντ, η δημιουργία καλών σουτ, που είχαν καλή αμυντική ισορροπία και είχε στόχο να σταματήσει το τρανζίσιον παιχνίδι του Κολοσσού που είναι το δυνατό του σημείο, έδωσαν μία φρεσκάδα στην ομάδα και αυτό το αποτέλεσμα. Είναι ένα αποτέλεσμα από μία δύσκολη συνέχεια που έρχεται και μία κατάσταση που στο μυαλό μας την έχουμε κάνει δύσκολη έξω από την ομάδα. Μέσα στην ομάδα, δουλεύουμε και μαθαίνουμε να διαχειριζόμαστε τη φανέλα του συλλόγου», είπε αρχικά ο Αγγέλου.

Για το γεγονός ότι ο Άρης δεν εμφανίστηκε κουρασμένος μετά την επιστροφή από τη Φινλανδία: «Η ομάδα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη διαχείριση του προγράμματος. Πρέπει να είμαστε η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που από τις 20 Σεπτεμβρίου έχουμε κάνει πέντε ταξίδια, αλλάζοντας τρεις πτήσεις. Η ομάδα δεν έχει θέμα τραυματισμού και πνευματικής κόπωσης. Είχε μόνο να διαχειριστεί τα αρνητικά αποτελέσματα σε σχέση με την ιστορία και την πίεση του συλλόγου. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τους συνεργάτες μας. Όλο το σταφ και ό,τι έχει σχέση με τον ενεργειακό μηχανισμό. Νιώθουμε καλά για να συνεχίσουμε. Παρά την ταλαιπωρία, που ήταν εξωπραγματική, αυτό το πενταήμερο, σήμερα η ομάδα δεν είχε πρόβλημα ενεργειακό».

Για τη δυναμική που δίνει στην ομάδα του η νίκη επί του Κολοσσού: «Αυτό που βλέπουμε είναι ότι το μπάσκετ και αυτός που δουλεύει ετοιμάζεται για τον Απρίλιο-Μάιο. Δυστυχώς ή ευτυχώς έχει φίνις το πρωτάθλημα και ετοιμάζεσαι για το φίνις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ