ΠΑΟΚ – Κύμη 78-60

ΠΑΟΚ – Κύμη 78-60

Εύκολη επικράτηση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην PAOK Sports Arena με σκορ 78-60, έχοντας ως κορυφαίο τον Χάτσερ με 17 πόντους.

Χάρη σε δύο ξεσπάσματα στην τρίτη και την τέταρτη περίοδο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα της Κύμης με σκορ 78-60 στην PAOK Sports Arena και συνέχισε στα θετικά αποτελέσματα μετά και το διπλό στην Τσεχία επί της Οπάβα. Οι γηπεδούχοι είχαν πολυφωνία στο σκοράρισμα και τον Χάτσερ σε μεγάλα κέφια με 17 πόντους, την ώρα που η ομάδα του Καστρίτη είχε μόνο τον εκπληκτικό Χόρτον να παλεύει με 24 πόντους και 15 ριμπάουντ!

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα και την Τετάρτη παίζει με την Φρίμπουργκ με στόχο να παραμείνει σε καλή θέση στον όμιλο του στο Champions League.

ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ

Σίγουρα η αρχή δεν ήταν αυτή που ήθελαν οι γηπεδούχοι, καθώς το 6-7 της Κύμης στο πρώτο πεντάλεπτο ήταν δείγμα κακό για τους γηπεδούχους.

Από τις βολές και με βάση την άμυνά του, ο ΠΑΟΚ προσπέρασε σε 13-7, για να μειώσει ο Τουντζιαράκξς σε 15-12. Με έξι σερί πόντους του Χάτσερ πάντως η ομάδα του Παπαθεοδώρου έφτασε το παιχνίδι στο 21-14, με το δεκάλεπτο να λήγει στο +4 για τους γηπεδούχους (21-17).

Ο ΠΑΟΚ έτρεξε στο πρώτο δίλεπτο της περιόδου ένα 5-0 σερί, το οποίο διέκοψε ο Χόρτον που πραγματοποίσε το 26-20. Η αναμέτρηση δεν διεκδικούσε και δάφνες ποιότητας, ο Γκάρετ με κάρφωμα πραγματοποίησε το 28-20 και ο Τέπιτς στη συνέχεια με τρίποντο πρόσφερε προβάδισμα 9 πόντων στην ομάδα του (31-22). Η Κύμη με τον Κάμφορ πλησίασε στους 5 (31-26), όμως ο Μαργαρίτης έκανε το 35-27.

Οι ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 36-29 μετά από 20 αγωνιστικά λεπτά στην Paok Sports Arena.

ΤΑ ΣΕΡΙ ΤΟΥ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ

Τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στα πρώτα τρία λεπτά του δεκαλέπτου, με τον Χρυσικόπουλο να είναι ο λόγος για το 42-32, όπως και ο Τέπιτς για το 44-34.

Η ομάδα του Καστρίτη πλησίασε στους 7 (46-39) σε ένα παιχνίδι πάντως που τα καλάθια έμπαιναν με το σταγονόμετρο. Η άμυνα κυριάρχησε, οι γηπεδούχοι δεν δέχθηκαν καλάθι στις επόμενες επιθέσεις της Κύμης και το τρίποντο του Τζόουνς αλλά και ένα γκολ φάουλ του Μαργαρίτη οριστικοποίησε την υπέρ διαφορά της ομάδας του στο δεκάλεπτο (57-45).

Τα τρίποντα του ΠΑΟΚ ήταν… καίρια και οι 18 πόντοι προβάδισμα των Θεσσαλονικέων ήρθαν μέσω και πάλι του Τζόουνς (63-45). Η Κύμη έκανε το ένα λάιος μετά το άλλο και το μοναδικό που κατάφερνε ήταν να μην φτάσει η απόσταση πάνω από τους 20.

Στο 68-49 του ΠΑΟΚ αντέδρασε με ένα 5-0 σερί για το 68-54 και ο Χόμπτον με κάρφωμα μείωσε σε 71-56. Το παιχνίδι είχε ήδη πάρει τον δρόμο του και ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα το συγκρότημα του Γιάννη Καστρίτη στην Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ