Μυκονιάτης: «Πολύ καλή η εικόνα του Ρεθύμνου, αλλά…»

Μυκονιάτης: «Πολύ καλή η εικόνα του Ρεθύμνου, αλλά…»

Ο Ελληνας τεχνικός στάθηκε στο φτωχό 26% με το οποίο σούταρε η ομάδα του από τα 6,75μ.

Το Ρέθυμνο έφτασε κοντά στο να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη φετινή Basket League, όμως τελικά λύγισε με 72-73 εντός έδρας από τον Προμηθέα. Παρά το 0-5, ο τεχνικός των Κρητικών Σταύρος Μυκονιάτης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του έχει παρουσιαστεί αισθητά βελτιωμένη μετά τις αλλαγές τις οποίες έκανε.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Προμηθέα. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος και αυτό σημαίνει πως θα μπορούσαμε να φύγουμε κάλλιστα νικητές. Ο Προμηθέας είναι μία έμπειρη ομάδα και στηρίζεται στα καλά ποσοστά στα σουτ τριών πόντων. Σήμερα σούταρε με 40% και εμείς με 26%. Αυτό είναι ένα στατιστικό που δείχνει την εικόνα του ματς. Στην τελευταία φάση με ένα φάουλ ή ένα καλύτερο σουτ θα είχαμε πάρει τη νίκη. Εμείς συνεχίζουμε.

Η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή μετά τις αλλαγές. Βάλαμε παίκτες που χρειαζόμασταν και είμαστε ευχαριστημένοι από όλα τα παιδιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και μας έδωσε έξτρα δύναμη και κουράγιο σήμερα. Τον χρειαζόμαστε και στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Ξέραμε από την αρχή ότι έχουμε το πιο δύσκολο πρόγραμμα από όλες τις ομάδες. Παίξαμε με τον ΠΑΟΚ που ήταν έτοιμος για την ευρωπαϊκή διοργάνωση. Με την ΑΕΚ και το Λαύριο που επίσης είχε περισσότερα ματς στα πόδια του, με τον Παναθηναϊκό και τον Προμηθέα που μόλις την Τετάρτη έκανε την πρώτη του ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η σειρά των αγώνων τα λέει όλα. Σε όλα τα παιχνίδια έχουμε εμφανιστεί καλοί για 30-35 λεπτά αλλά μας έλειπε κάτι για να φύγουμε νικητές στο τέλος. Νομίζω ότι είμαστε σε αυτόν τον δρόμο και πιστεύω πως στα επόμενα ματς θα έρθουν οι νίκες που θέλουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ