Γιατράς: «Σημαντική νίκη, παίξαμε τρία ματς σε έξι μέρες»

Γιατράς: «Σημαντική νίκη, παίξαμε τρία ματς σε έξι μέρες»

«Αν δίναμε στον χειρότερο εχθρό μας να μας φτιάξει το πρόγραμμα δε θα το έκανε έτσι», είπε ο Ελληνας τεχνικός του Προμηθέα για εξηγήσει την κούραση της ομάδας του.

Ο Προμηθέας κατάφερε να βγει νικητής από το «θρίλερ» με τον Μάκη Γιατρά να στέκεται στην κούραση που είχε ομάδα του από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

«Ήταν μία σημαντική νίκη για την ομάδα μου. Είχαμε 3 παιχνίδια σε 6 ημέρες, με τα δύο από αυτά να είναι εκτός έδρας. Είχαμε τις απουσίες μας και την κούραση μας. Μας δημιουργήθηκε και πρόβλημα με τον Παρκς μέσα στο παιχνίδι.

Χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια αλλά είχαμε ενέργεια, διάθεση και πίστη. Κάποια στιγμή το Ρέθυμνο Cretan Kings ξέφυγε με 4 πόντους αλλά βάλαμε μεγάλα σουτ. Στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει αλλά χάσαμε εύκολα καλάθια και ο Μπαρτ έβαλε ένα μεγάλο σουτ. Νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια μία ομάδα που αξίζει να βρίσκεται στην Α1. Και με τις αλλαγές θα είναι ακόμη καλύτερη στο μέλλον. Τους εύχομαι καλή συνέχεια.

Εμείς από αύριο πετάμε για την Αθήνα και από εκεί για Δανία και μετά Λιθουανία. Έχουμε Γολγοθά μπροστά μας, ενώ ξέχωρα από τα δύσκολα ματς, έχουμε 4 σερί εκτός έδρας. Νομίζω πως αν δίναμε στον χειρότερο εχθρό μας να μας φτιάξει το πρόγραμμα δε θα το έκανε έτσι. Συνεχίζουμε, δείχνουμε δύναμη. Σημαντικό είναι ότι η ομάδα μαζί χάνει και μαζί κερδίζει», είπε ο Ελληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ