Παπαθεοδώρου: «Η πρόοδος της ομάδας συνεχίζεται»

Παπαθεοδώρου: «Η πρόοδος της ομάδας συνεχίζεται»

Το ματς κόντρα στην Κύμη σχολίασε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ συνεχίζεται να βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι.

Την πεποίθηση ότι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να κάνει βήματα προς τα εμπρός, εξέφρασε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σε δηλώσεις που παραχώρησε στην συνέντευξη Τύπου μετά από το ματς κόντρα στην Κύμη.

Πιο αναλυτικά, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για:

Αρχικά τόνισε: «Κάναμε μια καλή εμφάνιση σε άμυνα κι επίθεση. Ειδικότερα στην άμυνα, είχαμε εξαιρετική ενέργεια για 40 λεπτά. Βγάλαμε αντίδραση σε μια καλή κι οργανωμένη ομάδα με ξένους, με προσωπικότητα. Περιορίσαμε τους βασικούς ξένους και καταφέραμε να πούμε μια σημαντική νίκη. Όπως είπα, η Κύμη είναι μια ομάδα που παίζει καλά τακτικά, είναι δομημένη κι έχει μια κατεύθυνση. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη 4η σερί νίκη κι επικεντρωνόμαστε στη συνέχεια».

Για το πιο δύσκολο κομμάτι στο σημερινό παιχνίδι:«Στόχος ήταν να κερδίσουμε. Είχαμε 3 στόχους. Η αμυντική μας προσέγγιση να είναι μεγαλύτερη από τα τελευταία παιχνίδια. Το κάναμε 12-13 λεπτά με την ΑΕΚ. Παίξαμε 25 λεπτά με την Όπαβα και σήμερα παίξαμε σχεδόν στο απόλυτο. Δεύτερος στόχος ήταν να «διαβάσουμε» κάποια πράγματα που χρησιμοποιεί η Κύμη. Είχε πολλές αλλαγές στο πικ εν ρολ. Έπρεπε να προσαρμοστούμε. Στο πρώτο ημίχρονο, βρήκαμε εύκολα καλάθια αλλά δεν τα βάλαμε. Τρίτον, θέλαμε να κερδίσουμε έστω και με έναν πόντο και κερδίσαμε με 18».

Για την εικόνα της ομάδας σήμερα: «Η ομάδα ψάχνει την καλή της λειτουργία κυρίως μέσα από τα παιχνίδια. Το πρόγραμμα είναι απαιτητικό με λίγες προπονήσεις. Παίξαμε Σάββατο με την ΑΕΚ και ταξιδέψαμε Κυριακή πρωί. Έπρεπε να οργανώσουμε το παιχνίδι σε μικρό χρονικό διάστημα. Οι εμφανίσεις κι οι νίκες δείχνουν ότι πάμε καλά, αλλά έχουμε ακόμη για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Για την απόδοση του Χάτσερ σήμερα: «Ο Χάτσερ είναι πρώτος σε συμμετοχή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι κάνει χρήσιμα πράγματα. Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Εξωαγωνιστικά κι αγωνιστικά. Θα υπάρξουν κακές και καλές στιγμές για όλους. Σήμερα ήταν πολύ θετικός κι ώριμος».

Σχετικά με το φετινό ρόλο του Φιλ Γκος: «Ο Γκος είναι ένας παίκτης, που αυτή τη στιγμή είναι ο πρώτος μας σκόρερ στο Champions League σκοράροντας περισσότερους από 15 πόντους σε κάθε παιχνίδι. Η απουσία του τον πήγε λίγο πίσω. Έχοντας ένα μεγάλο ρόστερ ψάχνει ακόμη το ρόλο του. Έχουμε τη δυνατότητα να υπάρχουν παιδιά στην ομάδα με ικανότητες που τους επιτρέπουν να πάρουν ευθύνες. Σήμερα ο Κόνιαρης έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Η στατιστική γράφει μηδέν πόντους. Ωστόσο είχε δημιουργία και κράτησε τον Μπολντς αρκετά χαμηλά. Είχε σωστές επιλογές και δεν έκανε λάθη.


Για το σερί της ομάδας ως τώρα:
«Παίζει ρόλο και το πρόγραμμα πολλές φορές. Περάσαμε πιο ανώδυνα σε σχέση με πέρυσι τα προβλήματα που είχαμε στην πορεία της προετοιμασίας και στο ξεκίνημα της σεζόν. Έχουμε κάνει συνεχόμενες νίκες αλλά δε λέει κάτι αυτό. Η πρόοδος της ομάδας συνεχίζεται όπως κι η εξέλιξή της. Δουλεύουμε για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε όταν θα τα θέλουμε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ