Για έναν μήνα στη Θεσσαλονίκη ο Άρης

Για έναν μήνα στη Θεσσαλονίκη ο Άρης

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των κίτρινων τους κρατάνε στη βάση τους για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

Ο Άρης είχε να διαχειριστεί ένα δύσκολο πρόγραμμα το τελευταίο χρονικό διάστημα, που τον κράτησε μακριά από τη Θεσσαλονίκη για αρκετές μέρες και περιλάμβανε πολλές μετακινήσεις.

Η ομάδα μετά και τη χτεσινή (11/11) της επιστροφή από τη Ρόδο θα πάρει μια βαθιά ανάσα και θα έχει την ευκαιρία να αποφύγει την καταπόνηση από τα ταξίδια, καθώς δίνει τα πέντε επόμενά της ματς στη βάση της και, μάλιστα, τα τέσσερα από αυτά θα διεξαχθούν στο Nick Galis Hall.

Η αρχή θα γίνει με την αναμέτρηση κόντρα στη Ντνίπρο (14/11, 7 μ.μ.) για το FIBA Europe Cup, ακολουθεί αυτή με το Περιστέρι (18/11, 5 μ.μ.) για την 6η αγωνιστική της Betshop Basket League και μετά οι κίτρινοι έχουν και πάλι ευρωπαϊκή υποχρέωση με τη Λουκόιλ (21/11, 7 μ.μ.). Στη συνέχεια, ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία στο ντέρμπι πρωταθλήματος (24/11, 6 μ.μ.) και μετά τη διακοπή θα επιστρέψει στην έδρα του στον αγώνα με την ΑΕΚ (08/12, δεν έχει οριστεί ώρα). Το επόμενο εκτός έδρας ματς που θα δώσει θα είναι απέναντι στον Προμηθέα (15/12, δεν έχει οριστεί ώρα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ