Φραγκιάς: «Δεδομένη η διαφορά μεταξύ των ομάδων, τελικός  το ματς με το Ρέθυμνο»

Φραγκιάς: «Δεδομένη η διαφορά μεταξύ των ομάδων, τελικός το ματς με το Ρέθυμνο»

Τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό σχολίασε ο Βασίλης Φραγκιάς, ενώ χαρακτήρισε τελικό το ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στο Ρέθυμνο.

Στην διαφορά δυναμικότητας του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού μετά από την λήξη του αγώνα των δυο ομάδων στάθηκε ο Βασίλης Φραγκιάς σε δηλώσεις που παραχώρησε, ενώ αναφέρθηκε και στην εμφάνιση των νέων αποκτημάτων της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Τέλος, ο Έλληνας τεχνικός χαρακτήρισε τελικό το ματς της επόμενης αγωνιστικής με το Ρέθυμνο.

Πιο αναλυτικά, ο Βασίλης Φραγκιάς υποστήριξε: «Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων ήταν δεδομένη και προσπαθήσαμε να την μειώσουμε για τριάντα λεπτά, στα οποία είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μας. Θέλαμε να δούμε τους τρεις νέους παίκτες, γιατί σε διάστημα τριών ημερών δεν είχαν προλάβει να γνωριστούν αγωνιστικά και να προσαρμοστούν με τους άλλους συμπαίκτες τους.

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει αρκετά μεγάλα κορμιά παικτών, ο Πανιώνιος έχει τον Ντόρσεϊ και τον Τέιλορ που κουράστηκαν σταδιακά. Ο Ντόρσεϊ μπορεί να παίξει για 15 λεπτά και να αυξήσει την διάρκεια της απόδοσης του.

Η σκέψη μας είναι στο επόμενο παιχνίδι με το Ρέθυμνο που μοιάζει με τελικό για εμάς, γιατί ο αντίπαλός μας δεν έχει ακόμα νικήσει στο πρωτάθλημα, ενώ εμείς παίζουμε ξανά στην έδρα μας και η νίκη είναι το παν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ