Μποχωρίδης : «Σημαντική η νίκη στη Ρόδο, θέλουμε γεμάτο γήπεδο με το Περιστέρι»

Μποχωρίδης : «Σημαντική η νίκη στη Ρόδο, θέλουμε γεμάτο γήπεδο με το Περιστέρι»

«Ευθύνη μας να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο, τον θέλουμε δίπλα μας», είπε μεταξύ άλλων ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (14/11, 19:00) με Ντνίπρο στο Παλέ για το FIBA Europe Cup.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε στη σημερινή media day και τόνισε οτι παρά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, ο Αρης έχει κίνητρο στα δύο τελευταία ματς του FIBA Europe Cup, με Ντνίπρο και Λέφσκι Σόφιας. Επίσης ο Ελληνας γκαρντ στάθηκε στη σημασία της νίκης επί του Κολοσσού, αλλά και της παρουσίας των οπαδών του Αυτοκράτορα.

Για το ότι είναι αδιάφορο βαθμολογικά το παιχνίδι: «Η ομάδα έχει κίνητρο σε κάθε παιχνίδι. Μας ενδιαφέρει το παιχνίδι, παίζουμε πάντα για να κερδίζουμε, δεν υπάρχει καμία αδιαφορία. Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή, να παλέψουμε και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Θέλουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας αύριο και να δείξουμε πως είμαστε έτοιμοι και για το Περιστέρι. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και θέλουμε να έχουμε συνέχεια».

Για τη νίκη επί του Κολοσσού και τη συνέχεια: «Θέλουμε το καλύτερο δυνατό στο πρωτάθλημα. Πετύχαμε μια σημαντική νίκη, θέλουμε να πατήσουμε πάνω σε αυτήν και να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Βοήθησαν όλα τα παιδιά που έπαιξαν, ο Φλιώνης και ο Σλαφτσάκης έδωσαν πολλή ενέργεια. Κάθε φορά κάποιος άλλος παίκτης δίνει το έναυσμα για να προχωράμε.

Σχετικά με τον κόσμο: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να δούμε όλοι γεμάτο το γήπεδο με το Περιστέρι. Το θέλουμε όλοι πολύ. Να μας δώσει δύναμη ο κόσμος και να βγάλουμε ότι ενέργεια έχουμε για να κερδίσουμε και να τον ευχαριστήσουμε. Είναι δική μας ευθύνη να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο γιατί ο Άρης στηρίζεται στον κόσμο της».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ