Άρης: Πρόβλημα και με Μποχωρίδη – Αγγέλου ενόψει Περιστερίου

Άρης: Πρόβλημα και με Μποχωρίδη – Αγγέλου ενόψει Περιστερίου

Πέραν τον γνωστών προβλημάτων με Σλαφτσάκη και Μπελ, την Πέμπτη προέκυψαν νέα προβλήματα με Αγγέλου και Μποχωρίδη.

Μετά τις νίκες επί του Κολοσσού και της Ντνίπρο, ο Αρης ετοιμάζεται για το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι (18/11, 17:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τους κιτρινόμαυρους, καθώς ο Βαγγελης Αγγέλου μέτρησε τέσσερις απουσίες στην προπόνηση της Πέμπτης (15/11). Ο λόγος για τους Διαμαντή Σλαφτσάκη, Γκάρι Μπελ, Γιώργο Αγγέλου και Λευτέρη Μποχωρίδη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης: «Ο Βαγγέλης Αγγέλου μέτρησε τέσσερις απουσίες από την προπόνηση. Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης που υπέστη διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική στη χθεσινή (14/11) αναμέτρηση με τη BC Dnipro ξεκίνησε θεραπείες.

Ο Γιώργος Αγγέλου νοσηλεύεται στη κλινική «Άγιος Λουκάς», εξαιτίας μιας ίωσης, έχοντας ανεβάσει πυρετό. Ο Gary Bell ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του φυσιοθεραπευτή της ομάδας μας, Παναγιώτη Μπουτοβίνου, λόγω του προβλήματος στο δεξί ώμο, που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί κόντρα στην ουκρανική ομάδα.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Οι παίκτες που πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον χθεσινό αγώνα γυμνάστηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Πριν από την προπόνηση έγινε ανάλυση με τη χρήση video. Αύριο (16/11), η ομάδα θα προπονηθεί μια φορά το απόγευμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ