ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Σάκοτα, ελπίδες να προλάβει την Κύμη

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Σάκοτα, ελπίδες να προλάβει την Κύμη

Ο αρχηγός της Ενωσης ανεβάζει ρυθμούς και είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί στο ματς του Σαββάτου με την Κύμη – Σε καλό δρόμο ο Μέις – Σίγουρα εκτός οι Ξανθόπουλος και Καββαδάς.

Την προετοιμασία της ενόψει του παιχνιδιού του Σαββάτου (17/11, 18:00) με την Κύμη στην Χαλκίδα, για την 6η αγωνιστική της Basket League ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης η ΑΕΚ. Οι Κιτρινόμαυροι μετά τη νίκη επί της Λιετκαμπέλις στρέφουν το βλέμμα τους στον αγώνα απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη με στόχο να πετύχουν μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Λούκα Μπάνκι είδε με ικανοποίηση τον Ντούσαν Σάκοτα να ανεβάζει ρυθμούς και να βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην επιστροφή του στα παρκέ. Ο αρχηγός της Ενωσης, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Ντιζόν στη Γαλλία για το Basketball Champions League, τις τελευταίες ημέρες νιώθει καλύτερα και είναι πολύ πιθανό το Σάββατο να αγωνιστεί απέναντι στην Κύμη. Ευχάριστα ήταν τα νέα και για τον Εξέβιερ Ρατάν Μέις, ο οποίος ανεβάζει επίσης στροφές και φαίνεται να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις στον δεξιό ώμο.

Αντίθετα με τους δύο προαναφερθέντες, οι Βασίλης Ξανθόπουλος και Βασίλης Καββαδάς δεν έλαβαν μέρος στην προπόνηση και θα χάσουν σίγουρα την αναμέτρηση με την Κύμη. Οι δύο άσοι συνεχίζουν την θεραπεία τους και κάνουν αγώνα δρόμου για να τεθούν σύντομα στη διάθεση του Μπάνκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ