Παπαθεοδώρου: «Με την ίδια διάθεση και θέληση»

Παπαθεοδώρου: «Με την ίδια διάθεση και θέληση»

Το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου σχολίασε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, τονίζοντας ότι η διάθεση και θέληση θα είναι τα στοιχεία που θα πρέπει να έχουν οι παίκτες του για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Το δικό του σχόλιο για τον αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου έκανε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να την διακρίνει ενθουσιασμός, διάθεση και θέληση για να μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε ότι κάθε εκτός έδρας αναμέτρηση στην Basket League είναι ιδιαίτερη δύσκολη.

Πιο αναλυτικά, ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ τόνισε:

«Κάθε αγώνας στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολος πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για εκτός έδρας κι αυτό ακριβώς ισχύει και για το παιχνίδι με τον Ήφαιστο. Μπορεί να αντιμετωπίζουμε μία ομάδα νεοφώτιστη στην κατηγορία, αλλά το παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, γιατί πρόκειται για μία ομάδα με πολύ καλό και έμπειρο προπονητικό επιτελείο, καλούς Έλληνες και ξένους παίκτες και μία ομάδα που έχει μεγάλο ενθουσιασμό. Πρέπει να αντιπαρατάξουμε τον ίδιο ενθουσιασμό, την ίδια διάθεση και θέληση που δείξαμε στα τελευταία μας παιχνίδια, να ελέγξουμε τους καλούς και ποιοτικούς παίκτες που έχουν για να μπορέσουμε να φύγουμε νικητές»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ