Αρης: Ατομικό για Σλαφτσάκη και Μπελ, πήρε εξιτήριο ο Αγγέλου

Αρης: Ατομικό για Σλαφτσάκη και Μπελ, πήρε εξιτήριο ο Αγγέλου

Ο Ελληνας φόργουορντ υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι με την Ντνίπρο, ενώ ο Γκάρι Μπελ προσπαθεί να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον δεξί ώμο - Συνεχίζεται η προετοιμασία για Περιστέρι.

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Αρη ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού με το Περιστέρι (18/11, 17:00), για την 6η αγωνιστική της Basket League. Ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων, Βαγγέλης Αγγέλου, στο ματς με την ομάδα των Δυτικών Προαστείων δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Διαμαντή Σλαφτσάκη και Γκάρι Μπελ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, ο Σλαφτσάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, συνεχίζοντας τις θεραπείες, εξαιτίας του διαστρέμματος στη δεξιά ποδοκνημική, το οποίο αποκόμισε στο παιχνίδι της Τετάρτης με τη Ντνίπρο, ενώ ο Γκάρι Μπελ συμμετείχε σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος και στη συνέχεια γυμνάστηκε μόνος του, κάνοντας θεραπεία στον δεξί ώμο.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Αγγέλου πήρε σήμερα εξιτήριο από την κλινική «Άγιος Λουκάς», στην οποία νοσηλεύτηκε χθες λόγω ίωσης, αλλά παρέμεινε κλινήρης στο σπίτι του. Η προετοιμασία των Κίτρινων θα ολοκληρωθεί αύριο, με την προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ