Τουπάν : «Με ή χωρίς εμένα πίστη για τη νίκη»

Τουπάν : «Με ή χωρίς εμένα πίστη για τη νίκη»

Ο Γάλλος φόργουορντ, ο οποίος είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στάθηκε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ την σημασία της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ.

Ο Αξελ Τουπάν τραυματίστηκε στην προπόνηση του Σαββάτου και ανάλογα με το τι θα δείξει η μαγνητική, θα αποφασιστεί εάν θα παίξει στην αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ την Κυριακή. Ο Γάλλος φόργουορντ δεν το βάζει κάτω και μέσω του μπλογκ που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ, έγραψε τις σκέψεις του για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στο στρατόπεδο των Ερυθρόλευκων.
Αναλυτικά το μπλογκ του Τουπάν:

«Δυστυχώς τα νέα μου δεν είναι ευχάριστα, όχι μόνο λόγω της εντός έδρας ήττας από την Φενέρμπαχτσε, αλλά και επειδή αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Αυτή τη στιγμή που γράφω το blog δεν γνωρίζω αν θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ στο αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό. Η συμμετοχή μου θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της μαγνητικής και εύχομαι να πάνε όλα καλά γιατί θέλω πάρα πολύ να παίξω και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα μου σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Όλοι ξέρουμε καλά την σημασία αυτών των αγώνων… Αντιμετωπίσαμε ήδη μια φορά τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, και μάλιστα αρκετά πρόσφατα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague. Η αυριανή αναμέτρηση, όμως, για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μια τελείως διαφορετική υπόθεση…

Με ή χωρίς εμένα υπάρχει πίστη στην ομάδα και στις δυνατότητές της… Αν παίξουμε καλά στην άμυνα, μείνουμε πιστοί στο επιθετικό πλάνο του κόουτς, παλέψουμε σε κάθε κατοχή και αποφύγουμε τα ‘νεκρά’ διαστήματα, τότε θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα σπουδαίο διπλό, μεγάλης ψυχολογικής, αλλά και βαθμολογικής σημασίας!

Σίγουρα η ήττα από την Φενέρμπαχτσε μας ‘πόνεσε’. Είναι πάντα άσχημο το συναίσθημα όταν χάνεις και είναι ακόμη πιο άσχημο όταν χάνεις μέσα στην έδρα σου. Είναι δεδομένο πως κάναμε λάθη και δουλεύουμε συστηματικά για να βελτιωθούμε. Ωστόσο, θεωρώ πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν και η τύχη που μας γύρισε την πλάτη… Ότι έγινε, όμως, έγινε…

Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και μπροστά μας είναι ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό. Επαναλαμβάνω πως θέλω πάρα πολύ να δώσω το ‘παρών’. Ακόμη, όμως, κι αν αυτό δεν συμβεί, είμαι σίγουρος πως οι συμπαίκτες μου θα τα δώσουν όλα για να πανηγυρίσουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ