Μπάνκι : «Περιμένω από τους παίκτες μου να προσέχουν περισσότερο»

Μπάνκι : «Περιμένω από τους παίκτες μου να προσέχουν περισσότερο»

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για τον «διακόπτη» που πείραξε η ΑΕΚ μετά το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα με την Κύμη και την τελική ανάλυση του παιχνιδιού, από την οποία δεν δήλωσε ικανοποιημένος.

Ο Λούκα Μπάνκι παραχώρησε δηλώσεις μετά την άνετη νίκη της ΑΕΚ επί της Κύμης, στις οποίες μίλησε για τον «διακόπτη» που πείραξε η ΑΕΚ μετά το πρώτο πεντάλεπτο, την τελική ανάλυση του παιχνιδιού από την οποία δεν δήλωσε ικανοποιημένος. Έκανε λόγο για λάθη σε μια τέτοια ειδική κατάσταση, όπως τη χαρακτήρισε, και τόνισε πως περιμένει από τους παίκτες του μεγαλύτερη προσοχή στη φάση της κατοχής.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτήν την νίκη. Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπου η κάθε εκτός έδρας νίκη έχει ιδιαίτερη αξία. Σήμερα προσεγγίσαμε το παιχνίδι με κάποια προβλήματα στην αρχή, αλλά ήμασταν πολύ δραστήριοι στο να αλλάξουμε «τον διακόπτη» μετά τα πρώτα 5-6 λεπτά και να παίξουμε με το δικό μας στυλ.

Σεβόμαστε πάρα πολύ την ομάδα της Κύμης και για αυτό οι παίκτες μας ήταν πολύ συγκεντρωμένοι στο να μπορέσουν να εμποδίσουν την επιθετική δυνατότητα του αντιπάλου. Στην τελική ανάλυση του παιχνιδιού δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που χειριστήκαμε την μπάλα και από την αντίδραση μας στην πίεση του αντιπάλου. Κάναμε αρκετά λάθη, ειδικά σε μια τέτοια περίπτωση που πρέπει να διαχειριστούμε ειδικές καταστάσεις.

Περιμένω από τους παίκτες μου να προσέχουν περισσότερο από ότι σήμερα στην κατοχή της μπάλας. Όπως όμως είπα, για να κερδίσουμε σήμερα έπρεπε να κάνουμε μια επιπλέον προσπάθεια αμυντικά και αυτό ήταν που κάναμε. Τώρα θα συγκεντρωθούμε στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Άντβερπ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ