Σίνγκλερ, ο πρώτος του Πανιωνίου με «30άρι»

Σίνγκλερ, ο πρώτος του Πανιωνίου με «30άρι»

Έγινε ο πρώτος Αμερικανός του Πανιωνίου που έφτασε σε επίδοση 30+ βαθμών στο ranking από την 9η Μαίου 2015.

Ήταν ο παίκτης με τη μεγαλύτερη συμβολή στη νίκη του Πανιωνίου επί του Ρεθύμνου Cretan Kings. Ο Ι Τζέι Σινγκλέρ τελείωσε το παιχνίδι με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ. Είναι ο πρώτος παίκτης του Πανιωνίου που έφτασε σε “double-double”.

Παράλληλα έγινε ο πρώτος Αμερικανός του Πανιωνίου που έφτασε σε επίδοση 30+ βαθμών στο ranking από την 9η Μαίου 2015. Τότε ο Τζάστιν Ταμπς είχε 32 βαθμούς στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά. Στην περσινή σεζόν μόνον ο Σέρβος Ντέγιαν Κράβιτς έφτασε σε ανάλογη επίδοση και μάλιστα δύο φορές. Είχε 30 βαθμούς στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και 33 απέναντι στο Ρέθυμνο Cretan Kings αλλά στην Κρήτη.

*Πέραν του ότι έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων για 6ο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Ντέβιον Μπέρι σημείωσε και ρεκόρ καριέρας στο ελληνικό Πρωτάθλημα φτάνοντας τους 21 πόντους. Είχε 19 στην πρεμιέρα κόντρα στην Κύμη.

*Ο Στιβ Μπαρτ είχε 11 εύστοχες βολές, επίδοση που είναι η κορυφαία της φετινής Betshop Basket League αφού η προηγούμενη ήταν εκείνη των 10 που είχαν ο Νίκος Δίπλαρος στο ματς του Πανιωνίου με την Κύμη και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς στο ματς της Κύμης με τον ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός εκτέλεσε 12 βολές και ισοφάρισε τη μεγαλύτερη φετινή επίδοση αφού την ίδια είχε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στο ματς του Ολυμπιακού με τον Χολαργό.

*Ο 7ος σκόρερ στην ιστορία του Ρεθύμνου Cretan Kings έγινε ο Ανδρέας Χριστοδούλου. Με τους 12 πόντους που σημείωσε χθες στη Νέα Σμύρνη, ξεπέρασε τους 500 συνολικά στην καριέρα του στην κατηγορία ενώ φτάνοντας τους 397 με τη φανέλα της κρητικής ομάδας, ξεπέρασε τον Στέφαν Μούντι που είχε πέρσι 391.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ