Πεδουλάκης: «Ηταν φάουλ του Λάκι Τζόουνς»

Πεδουλάκης: «Ηταν φάουλ του Λάκι Τζόουνς»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Περιστερίου ο Αργύρης Πεδουλάκης, τονίζοντας το πόσο δύκολο είναι για οποιαδήποτε ομάδα να αγωνίζεται μέσα στην θερμή έδρα του Αρη.

Το Περιστέρι συνέχισε την αήττητη πορεία του στην φετινή Basket League, νικώντας και στο Αλεξάνδρειο τον Αρη με 68-62. Μετά το φινάλε του ματς ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε τη σημασία του να κερδίζει κάποιος στη συγκεκριμένη έδρα, ενώ όσον αφορά την επίμαχη φάση με το επιθετικό φάουλ το οποίο χρεώθηκε στον Λάκι Τζόουνς, είπε ότι όντως υπήρξε παράβαση από τον Αμερικανό των γηπεδούχων.

«Κάθε παιχνίδι δίνει δύο βαθμούς, αλλά σε αυτή την έδρα πιέζει ο κόσμος και η ομάδα. Μείναμε συγκεντρωμένοι, πηδήξαμε στα ριμπάουντ. Οτιδήποτε είχε να κάνει με τη δύναμη ήμασταν εκεί. Δίνει στα παιδιά αυτοπεποίθηση ότι μπορούν να κάνουν πράγματα στη καριέρα τους και η ομάδα μπορεί να κάνει παραπάνω από αυτό που ξεκίνησε. Μείναμε συγκεντρωμένοι και αυτό ήταν το κλειδί της νίκης. Είχαμε κενά και είναι λογικό. Κερδίσαμε δίκαια. Ο Αρης είναι μια δομημένη σκληρή ομάδα. Προσπαθεί και εκτός έδρας. Ίσως να ήταν η πρώτη εκτός προγράμματος ήττα. Προσπαθεί να πάει καλύτερα στο μέλλον», είπε αρχικά ο Πεδουλάκης.

Για το 5ο φάουλ του Λάκι Τζόουνς: «Ναι. Τον αγκίστρωσε. Μπορείτε να το δείτε και στη τηλεόραση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ