ΚΑΕ Άρης: «Αυτό δεν το ανεχόμαστε»

ΚΑΕ Άρης: «Αυτό δεν το ανεχόμαστε»

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας από την ΚΑΕ Άρης, όχι μόνο για το ματς με το Περιστέρι, αλλά γενικότερα για την αντιμετώπιση που έχουν οι κιτρινόμαυροι.

Ο Αρης είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης με το Περιστέρι, στην οποία οι κίτρινοι ηττήθηκαν με 62-68 για την 6η αγωνιστική. Λίγη ώρα μετά το φινάλε του ματς, η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία τονίζει ότι θα αντιδράσει «…με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο έχει νομίμως δικαίωμα να πράξει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη: «Ο ΑΡΗΣ των δυσκολιών σήμερα (18/11) αδικήθηκε με τόσο προφανή τρόπο που ακόμη κι εκείνοι, οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν μπάσκετ, το κατάλαβαν. Σε όλα τα κρίσιμα σημεία του αγώνα που είτε ο ΑΡΗΣ είχε το πλεονέκτημα, είτε ο ΑΡΗΣ προσπάθησε να ανατρέψει το μειονέκτημα, η διαιτησία, του αφαίρεσε το δικαίωμα αυτό. Δεν το ανεχόμαστε, γιατί δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη φορά που συνέβη το ίδιο πράγμα. Άρα ο ΑΡΗΣ θα αντιδράσει με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο έχει νομίμως δικαίωμα να πράξει. Η αλήθεια και το αθλητικό ήθος δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ