MVP της 6ης αγωνιστικής ο Σίνγκλερ

MVP της 6ης αγωνιστικής ο Σίνγκλερ

Ο Αμερικανός φόργουορντ οδήγησε τον Πανιώνιο στη νίκη επί του Ρεθύμνου και κατέκτησε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στην 6η αγωνιστική της Basket League.

Ηταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Πανιωνίου επί του Ρεθύμνου (88-72) και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του Βασίλη Φραγκιά να πετύχει μια υπερπολύτιμη νίκη. Ο λόγος για τον Ι Τζέι Σίνγκλερ, ο οποίος έκανε σμπαράλια την άμυνα της κρητικής ομάδας και κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 6ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Πανιωνίου αγωνίστηκε 31:39 λεπτά, στα οποία είχε 20 πόντους με 3/3 δίποντα, 3.4 τρίποντα  και 5/5 βολές, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 τάπα, συγκεντρώνοντας 30 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Μίλαν Μιλόσεβιτς του Λαυρίου με 27 βαθμούς στο σύστημα ranking και στην τρίτη ο Νίκος Παππάς του Παναθηναϊκού με 25 βαθμούς.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα, με τους Κυανέρυθρους να έχουν μπει σε μία νέα εποχή και να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ