Παππάς: «Είναι δύσκολο να παίζεις καλά όταν μένεις έξω τόσα πολλά λεπτά»

Παππάς: «Είναι δύσκολο να παίζεις καλά όταν μένεις έξω τόσα πολλά λεπτά»

Ο 28χρονος γκαρντ μίλησε για τη σπουδαία εμφάνισή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και για την δοκιμασία που ακολουθεί με την Μπαρτσελόνα.

Ο Νίκος Παππάς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Ολυμπιακού και τόνισε πως είναι ωραίο και για τον ίδιο να… ζει αυτά τα παιχνίδια. Επίσης υπογράμμισε πως τώρα άπαντες στον Παναθηναϊκό πρέπει να προετοιμαστούν για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Ο διεθνής γκαρντ είπε: «Είναι δύσκολο να έρχεσαι από τρίτο rotation, είναι πολλά τα λεπτά που κάθεσαι έξω. Δεν νιώθω ότι δεν αγωνιζόμουν τόσο καλά. Άλλες φορές προσπαθείς να βρεις τον καλό εαυτό. Αυτά τα ματς είναι πάντα ωραίο να τα αγωνίζεσαι και να τα ζεις. Μας βγήκε το παιχνίδι, πήραμε τη νίκη. Θα μπορούσαμε να πάρουμε και μεγαλύτερη διαφορά, αλλά το σημαντικό είναι η νίκη για θέμα γοήτρου».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Είμαστε προετοιμασμένοι για το πρόγραμμα αυτό. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να ξεκουραστούμε για να αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα σε λίγες μέρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ