Φουλ για γκαρντ ο Ολυμπιακός

Φουλ για γκαρντ ο Ολυμπιακός

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση ενός οργανωτή ακόμα για την περιφέρεια των Ερυθρόλευκων με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην αγορά των ΗΠΑ.

Τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών υποχρεώσεων σίγουρα έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια στις τάξεις του Ολυμπιακού.

Εδώ και μέρες οι Ερυθρόλευκοι έχουν βγει στην αγορά για να προχωρήσουν σε μία ακόμα προσθήκη στην περιφέρειά τους. Ο Ντέιβιντ Μπλατ θέλει έναν επιπλέον οργανωτή και στον Ολυμπιακό έχουν επικεντρωθεί στην απόκτηση ενός πλέι μέικερ από την αγορά των ΗΠΑ.

Γνωρίζει καλά ονόματα και καταστάσεις εκεί ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός και έχει πάρει ουσιαστικά και το «πράσινο φως» των αδερφών Αγγελόπουλων για μία ακόμα προσθήκη.

Οι Πειραιώτες βλέπουν παίκτες που αγωνίζονται στην G League του ΝΒΑ, με την μετάβαση του Χρήστου Σταυρόπουλου στις ΗΠΑ να έχει φουντώσει το παραπάνω σενάριο.

Στην περίπτωση που αποκτηθεί κάποιος παίκτης, η λογική λέει πως οι Ερυθρόλευκοι θα δώσουν δανεικό τον Βασίλη Τολιόπουλο, γιατί δεν θα χωράει στο ροτέισον της ομάδας, παρότι βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Πειραιώτες.

Ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός θα φτάσει τους 7 ξένους, άρα κάποιος θα πρέπει να… ξεδηλωθεί από την Α1 ή ακόμα και αυτός που θα αποκτηθεί θα μείνει εκτός πρωταθλήματος και θα παίζει μονάχα στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η περίπτωση προσθήκης και το ζήτημα της, έχει ανοίξει πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και φαίνεται πια ως ειλημμένη απόφαση από τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ