«Ο Πασκουάλ ίσως παραιτηθεί λόγω διαφορών με τον Γιαννακόπουλο»

Μέσο του εξωτερικού κάνει λόγο για σκέψεις παραίτησης του Τσάβι Πασκουάλ από τον Παναθηναϊκό, εξαιτίας διαφορών με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Υποστηρίζεται δε πως το Τριφύλλι θα χρειαστεί να καταβάλει προσπάθεια για να τον πείσει να παραμείνει.

«Ο Πασκουάλ ίσως παραιτηθεί λόγω διαφορών με τον Γιαννακόπουλο» | to10.gr

Μπασκετικό Μέσο του εξωτερικού υποστηρίζει πως ο Τσάβι Πασκουάλ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, εξαιτίας διαφορών του με τον ιδιοκτήτη του Τριφυλλιού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Υποστηρίζεται δε ότι οι Πράσινοι θα χρειαστεί να καταβάλουν προσπάθεια για να πείσουν τον Καταλανό να παραμείνει, τονίζοντας πως δεν έχει παρθεί απόφαση από μέρους του.

«Ο Τσάβι Πασκουάλ ίσως παραιτηθεί σύντομα, λόγω διαφορών με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού. Η απόφαση δεν έχει παρθεί, οπότε ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να τον πείσει», αναφέρει το χαρακτηριστικό tweet του Home of Glory.

Τα παραπάνω φυσικά έρχονται να προστεθούν στις δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Κυριακής (19/11) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τις οποίες πέταξε το «μπαλάκι» στον Πασκουάλ, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την ενίσχυση του ρόστερ.

Η σχετική δήλωση του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού: «Το υλικό του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετικό, δεν νομίζω ότι χρειάζονται προσθήκες. Αυτό το υλικό άλλωστε ζήτησε και ο προπονητής, από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του να βρει τις λύσεις για να παίξουμε καλύτερα».

UPDATE: Από πλευράς Παναθηναϊκού, πάντως, δεν άφησαν ασχολίαστο το συγκεκριμένο σενάριο, κάνοντας λόγο για «προβοκατόρικα μυθεύματα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο