Την εξαίρεση του διαιτητή Διαμαντή ζήτησε η ΚΑΕ Αρης

Την εξαίρεση του διαιτητή Διαμαντή ζήτησε η ΚΑΕ Αρης

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες της ΚΑΕ Αρης κατά της αντιμετώπισης που έχει από τη διαιτησία.

Τις αντιδράσεις της για την κακή διαιτησία του αγώνα με το Περιστέρι συνεχίζει η ΚΑΕ Άρης. Οι κίτρινοι εξέδωσαν νέα ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ζητούν την εξαίρεση ενός εκ των τριών διαιτητών του κυριακάτικου παιχνιδιού και συγκεκριμένα του Παναγιώτη Διαμαντή.

Αναλυτικά: «Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, αφού μελετήσαμε με ηρεμία το βίντεο του αγώνα ΑΡΗΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ της 18/11/2018, διαπιστώσαμε σωρεία λαθών (λανθασμένες διαιτητικές υποδείξεις), σε βάρος της ομάδας μας από τον διαιτητή Παναγιώτη Διαμαντή με αποκορύφωμα τα τρία φάουλ, με τα οποία λανθασμένα χρεώθηκε ο αθλητής μας, Lucky Jones.

Πρέπει να τονισθεί ότι πριν την διεξαγωγή του παιχνιδιού, υπήρχε έντονη φημολογία ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής θα μεροληπτούσε σε βάρος της ομάδας μας. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ όμως, σεβόμενη το άθλημα και την ιστορία της, επέλεξε να μην πράξει το παραμικρό, εμπιστευόμενη τους Έλληνες Διαιτητές και την Ε.Ο.Κ..

Επειδή όμως δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν να αδικεί τον ΑΡΗ και την ιστορία του, ούτε να κλέβει τον ιδρώτα των παικτών μας, αποφασίσαμε και σήμερα (20/11) απευθύνουμε επιστολή προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ως ο κ. Παναγιώτης Διαμαντής να εξαιρεθεί εφεξής από τους αγώνες της ομάδας μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ