Θλάση ο Μποχωρίδης, χάνει την Λέφσκι και «τρέχει» να προλάβει τον ΠΑΟΚ

Θλάση ο Μποχωρίδης, χάνει την Λέφσκι και «τρέχει» να προλάβει τον ΠΑΟΚ

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια του Άρη για τον αγώνα κόντρα στην Λέφσκι, ενώ παράλληλα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Χωρίς τον Λευτέρη Μποχωρίδη θα παραταχθεί ο Άρης στο ματς με την Λουκόιλ Λέφσκι, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση των «κίτρινων» με το Περιστέρι, με τον Έλληνα γκάρντ να κάνει ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, για να ξεπεράσει την θλάση στον δεξί μηρό και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Ωστόσο, τα προβλήματα για τον Βαγγέλη Αγγέλου δεν σταματάνε εκεί, καθώς οι Μπελ και Σλαφτσάκης μπορεί να έκαναν ένα μέρος της ομαδικής προπόνησης αλλά συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και η συμμετοχή τους κόντρα στην Λέφσκι θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Δείτε αναλυτικά την ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε σήμερα (20/11) με μια μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του, ενόψει του αυριανού (21/11, 19:00) εντός έδρας παιχνιδιού με τη Lukoil Levski, για την 6η και τελευταία αγωνιστική στον 7ο Όμιλο της Κανονικής Περιόδου του FIBA Europe Cup.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης που ταλαιπωρείται από μια θλάση στο δεξί μηρό ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Σε ένα μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Gary Bell και στη συνέχεια γυμνάστηκε μόνος του κι έκανε θεραπεία, εξαιτίας του προβλήματος στο δεξί ώμο. Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης πήρε μέρος σε ένα κομμάτι του ομαδικού προγράμματος και μετά έκανε ατομικό και θεραπεία, λόγω του διαστρέμματος στη δεξιά ποδοκνημική.
A

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ