Από τους Μπουλς σε κρατητήρια και ψυχιατρική κλινική, πρώην στόχος της ΑΕΚ

Από τους Μπουλς σε κρατητήρια και ψυχιατρική κλινική, πρώην στόχος της ΑΕΚ

Ο Μπεν Γκόρντον μετά από τις μαγικές σεζόν με τους Σικάγο Μπουλς, έφτασε μια ανάσα από την ΑΕΚ και τώρα ασχολείται με… κρατητήρια και ψυχιατρικές κλινικές στα 34 του χρόνια.

Ο Μπεν Γκόρντον είχε μια μαγική πενταετία στο Σικάγο και τους Μπουλς, με νούμερα συνεχή ανοδικά. Ο Άγγλος γκαρντ όμως δεν τα βρήκε με τους Ταύρους και στη συνέχεια τα νούμερά του σε Πίστονς, Χόρνετς και Μάτζικ παρουσίαζαν συνεχή πτώση.

Κάπου εκεί, το 2016, έρχεται η ΑΕΚ που ήθελε να κάνει ένα μπαμ με κάποιο μεγάλο όνομα, στην προσπάθεια του Μάκη Αγγελόπουλου να ζεστάνει τον κόσμο της Ένωσης. Το deal χάλασε στις οικονομικές αξιώσεις του 34χρονου τότε Άγγλου περιφερειακού, με την ΑΕΚ να αλλάζει ρότα και να αποκτά άλλον παίκτη.

Αν κάποιος δει τα πρόσφατα κατορθώματα του άλλοτε Νο. 3 του ντραφτ του ΝΒΑ (2004), θα πει πως η ΑΕΚ ήταν απίστευτα τυχερή που δεν έμπλεξε με τον πάλαι ποτέ προικισμένο παίκτη. Και αυτό γιατί το τελευταίο εξάμηνο μόνο μπάσκετ δεν παίζει.

Ο Γκόρντον αντιμετωπίζει αρκετές κατηγορίες οι οποίες συνοπτικά του απέφεραν τρεις συλλήψεις από την αστυνομία και μια εισαγωγή σε ψυχιατρική κλινική. Την πρώτη φορά γιατί επιτέθηκε σε έναν άντρα λόγω οικονομικών διαφορών και αναγκάστηκε να πληρώσει 50 χιλιάδες δολάρια για την ελευθερία του. Και άλλες δυο φορές γιατί ενεργοποίησε πυρασφάλεια σε μια πολυκατοικία και επειδή οδηγούσε στην πόλη της Νέας Υόρκης με πλαστές πινακίδες.

Ως κερασάκι στην τούρτα έρχεται και η εισαγωγή του σε ψυχιατρική κλινική μετά από ένα σοβαρό επεισόδιο που είχε με μια γυναίκα στο κέντρο αθλητικής αποκατάστασης που διευθύνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ