Στη «γειτονιά των αγγέλων» ο θρυλικός οπαδός του Άρη «Σομπρέρο»

Στη «γειτονιά των αγγέλων» ο θρυλικός οπαδός του Άρη «Σομπρέρο»

Ο γνωστός οπαδός του Άρη «Σομπρέρο», ονόματι Νίκος Πασχαλίδης, μέλος της αξέχαστης κίτρινης αυτοκρατορίας «πέταξε» για την κερκίδα των ουρανών.

Μια ξεχωριστή μορφή του οπαδικού κινήματος του Άρη δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Ο λόγος για τον Νίκο Πασχαλίδη, γνωστότερο ως ο «Κιτρινόμαυρος Σομπρέρος» που έφυγε από τη ζωή όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ.

Ο Πασχαλίδης συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με την ομάδα της Αυτοκρατορίας, δίνοντας το «παρών» σε κάθε εντός έδρας ματς, ντυμένος στα κιτρινόμαυρα και φορώντας το χαρακτηριστικό σομπρέρο.

Να αναφέρουμε οτι στο μουσείο της ΚΑΕ στο Παλέ, υπάρχει κούκλος με τα ρούχα του, το Σομπρέρο, και τα πιατίνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Νίκου Πασχαλίδη που «έφυγε» σήμερα από τη ζωή. Ο Νίκος Πασχαλίδης είχε συνδεθεί με την ομάδα της Αυτοκρατορίας των «κίτρινων», καθώς σε κάθε παιχνίδι ήταν ντυμένος στα κιτρινόμαυρα, φορώντας το σομπρέρο και αποτελώντας τη μασκότ του ΑΡΗ εκείνα τα χρόνια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Θυμίζουμε οτι ο «Σομπρέρο» είχε επιστρέψει μετά από πολλά πολλα χρόνια στο Παλέ με την θρυλική του ενδυμασία το 2006. Ηταν ο αγώνας ρεβάνς του Άρη με τη Χέμοφαρμ για τα ημιτελικά του Uleb Cup. Σε ένα ματς που είχε παραβρεθεί και ο Νίκος Γκάλης. Φυσικά είχε αποθεωθεί από τους οπαδούς του Αυτοκράτορα, ξυπνώντας σε όλους μνήμες της θρυλικής ομάδας του ’80.

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη θλίψη της για τον χαμό του Νίκου Πασχαλίδη, εξέδωσε και η ΠΑΕ Άρης. Ιδού η σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ