ΑΕΚ: Νοκ-άουτ ο Ράταν Μέις, χάνει Ηφαιστο

ΑΕΚ: Νοκ-άουτ ο Ράταν Μέις, χάνει Ηφαιστο

Ο 24χρονος γκαρντ στον αγώνα με την Άντβερπ αποκόμισε αιμάτωμα στον δεξιό δικέφαλο γαστροκνήμιο και θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μία εβδομάδα.

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής (25/11, 15:00) με τον Ηφαιστο Λήμνου, για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Στην αναμέτρηση με τους Νησιώτες ο Λούκα Μπάνκι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Εξέιβιερ Ρατάν – Μέις. Ο 24χρονος γκαρντ στον αγώνα με την Άντβερπ αποκόμισε αιμάτωμα στον δεξιό δικέφαλο γαστροκνήμιο και δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Ηφαιστο. Ο Καναδός θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή και θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου μία εβδομάδα. Εκτός από τον Μέις, τραυματίες είναι και οι Βασίλης Ξανθόπουλος και Βασίλης Καββαδάς, οι ακολουθούν επίσης θεραπευτική αγωγή.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«H αναμέτρηση με τον ‘Ηφαιστο Λήμνου πλησιάζει, αλλά τα προβλήματα δεν εγκαταλείπουν τη «Βασίλισσα».

Νοκ άουτ για μία εβδομάδα τέθηκε εκ νέου ο Ξαβιέ Ρατάν-Μέις, ο οποίος «κληρονόμησε» ένα αιμάτωμα στο δεξιό δικέφαλο γαστροκνήμιο, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Αντβέρπ, όπως διαγνώσθηκε στην εξέταση στην οποία υποβλήθηκε στην «Ευρωκλινική Αθηνών».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Καναδός γκαρντ είχε καταφέρει να «νικήσει» το χρόνο, με τη συμβολή του ιατρικού και φυσικοθεραπευτικού επιτελείου της ΑΕΚ BC, με συνέπεια να ξεπεράσει «εν πολλοίς» το πρόβλημα στην ακρωμιοκλειδική και να παίξει στο Βέλγιο.

Εκτός του Μέις, δεν πήραν μέρος στη σημερινή προπόνηση (και) οι τραυματίες Βασίλης Ξανθόπουλος, Βασίλης Καββαδάς. Όλοι τους ακολουθούν σταθερά θεραπευτική αγωγή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ