Αγραβάνης: «Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση κόντρα στο Λαύριο»

Αγραβάνης: «Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση κόντρα στο Λαύριο»

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει το Λαύριο για την 7η αγωνιστική της Basket League και ο Γιάννης Αγραβάνης σχολιάζοντας την επικείμενη αναμέτρηση τόνισε ότι η ομάδα θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση.

Απόλυτη συγκέντρωση και εγρήγορση θα είναι τα δυο στοιχεία που θα πρέπει να έχει το Περιστέρι στον αγώνα με το Λαύριο για την 7η αγωνιστική της Basket League, σύμφωνα με Γιάννη Αγραβάνη.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την φετινή χρονιά, καθώς έχει το απόλυτο των νικών μετά από έξι αγωνιστικές και όπως δήλωσε ο νεαρός φόργουορντ δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός στην ομάδα, ενώ παράλληλα έκανε κάλεσμα προς το κόσμο της ομάδας να αγκαλιάσει την προσπάθεια του συλλόγου.

Πιο αναλυτικά, ο 20χρονος άσος τόνισε: «Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για μία ομάδα, είναι ο… εφησυχασμός. Παρά τα θετικά αποτελέσματα, θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να είμαστε σε εγρήγορση γιατί το Λαύριο είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Πρέπει να παίξουμε για τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο για να μας ενισχύσει!

Η ομάδα πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία έως τώρα κι οι Περιστεριώτες θα πρέπει να αγκαλιάσουν την προσπάθεια μας. Θέλουμε να δούμε το γήπεδο γεμάτο, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι όπως αυτό του Σαββάτου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ