Βασιλόπουλος: «Μία από τις πιο επικίνδυνες ομάδες το Λαύριο»

Βασιλόπουλος: «Μία από τις πιο επικίνδυνες ομάδες το Λαύριο»

Την πεποίθηση ότι το Λαύριο είναι μια από τις πιο επικίνδυνες ομάδες της Basket League εξέφρασε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μέσω του blog στον ΕΣΑΚΕ.

Συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά θα πρέπει να είναι οι παίκτες του Περιστερίου στον αγώνα κόντρα στο Λαύριο, σύμφωνα με όσα τόνισε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε ότι το Λαύριο είναι μια από τις πιο επικίνδυνες ομάδες της Basket League.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας φόργουορντ στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Να μην βιαστούμε

Παίζουμε κόντρα σε μια πολύ δύσκολη ομάδα διότι το Λαύριο, έχει πολύ καλούς παίκτες, οι περισσότεροι γνώστες της Basket Legaue. Αυτό λοιπόν, την κατατάσσει σε μία από τις επικίνδυνες ομάδες της κατηγορίας. Εμείς, αυτό που πρέπει να κάνουμε – όπως κάθε φορά – είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή έως το τέλος του παιχνιδιού. Να μην παρασυρθούμε και βιαστούμε να τελειώσουμε το παιχνίδι.

Όπως είδαμε και στο παιχνίδι με τον Άρη, αν και δεν ξεκινήσαμε καλά κι ο αντίπαλος μας, είχε ξεφύγει στο σκορ, μείναμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας κι πήραμε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει λοιπόν, να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού με το Λαύριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ